inşl hayatım allah bozmasın ayırmasın mulu mesut aileler olmayı nasip etsin insl
Hepimizi inşallah birer de bebeklerimiz olsa ışte bizden mutluşu olmaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşl hayatım allah bozmasın ayırmasın mulu mesut aileler olmayı nasip etsin insl
ayyyy kocama sinir oldummm kardeside vardı yanında cocuk acıkmıs corba içip gelceklermiş ben onu bekliyorum o ne diooo
beklenen gün gelicekse çekilen çile kutsaldır plotonik bi askım vardı ona kavusacağımı ümit eder sölerdim hepkaydirigubbakcemile3
:)))evettt benim arkadaşlarımdan da sevgilisini tatile yollayanların en çok kullandığı cümle buydu..
aminn inşallah ALLAH sanada ve tüm isteyenlerede nasip etsin inşallah canımm edicem inşallah hepinize tek tek rabbim kabul eder inşallah
AMİN..iyigeceler canım..
canımm eşin bugün mü geliyodu senin[/QUO
esim yanımda zaten cnm türkcellde müh. aradılar iş için gitti gezmedeydidk o sırada kardesinide yanına aldı işi simdi bitmiş corba içip ole gelcekler miş küçük bey acıkmıs ben yrn ant gitcek 9guun yokum o ne yapıo
hoşbuldum canıııımmm,yorgunum yaz kursum varda ordan geldim.nasılsınn..bebiş varmı onu söyle sen
merhaba evhan hoşbulduk.buarada ikimizde izmirdeyiz:)ama ben aslen bodrumluyum.evlenip geldim buraya kocişin iş burda.bir yıl oldu işte.izmire yeni yeni alıştım,baya zorluk çektim tabi aileden ayrı falan .önce bi kendim alışayım diye bebek düşünmedik ilk bir yıl.ama artık çok istiyoz.arkadaşlar bu arada ben bu gece rüyamda hastanedeydim 5 iz doğurmuşum:)))ama çok sıkıldım 5 iz nası bakcaz bunlara biz diye.allah hayırlara çıkarsın inşallah:)
iyiyiz canım sen nasılsın