Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

Ne bileyim canım ya ben de test aldım yine kocam istedi yine bişey yok malesef(((((((((((((((

kızlarr neler oldu bi gelişme varmıı anladığımkadarıyla geömişteki yazılar silinmiş okumama gerek kalmadı ama yaaa neler oldu çatlıcamm enson leyuze hamişti sonrasında var mı bi gelişme bugün 4 kişinin günüydü haber varmı?

kızlarrr atık eminim siteye nazar değdiii
kızlarrr ben dün kocaelndedim eşimin arkadaşının düğününe gittik bi ayakkabı mağazasına girsid beblk patikkleri çok ucuzdu aldıkk dayanamadıkk ve eve gelince aklıma geldi iyiki almışızz hani hep isterdimya idrar testini içine koyup veririm artık eşimin elinee ay inşallah bu ay tutarsa haa bu ara benim hala belirtim yok gibi göğüslerimde tık yok biraz kabızım ama yediklerimden diye düşünüyorumm bu ara patates ve baharatlı yemekler yedim çünküü haa bide ateşim düşük çıkıyo en fazka 36.4 ama yine ALLAHTAN ümit kesilmezzz az kaldı günüm dua edin bana nolurrrr tutsun bebişimm

k mehtapp evhann özlemm esra canlarımm nasılsınız çok özledimm sizi mutluyumm canım sende hoş geldin aramızaa

kızlar ben geldim nasılsınız kaç gündür siteye giriş yapamadım varmı güzel haberler
bu arada ben dün maalesef adet oldum

leyuzee canımmsın bitanemsinn tebrik ederimm dünyanın en tatlı annesine sevgilerimleeea.s.a.s.a.s.

benim üç haftalık sanırım eve geldi eşim oturuyodu ben dedim ki aşkım bana bir zarf gelmiş aprtmanda buldum ben bişey anlamadım sen bakarmısın aldı eline baktı ve şok 1 dakka baktı öylece sonra hamilemisin çok sevindi harkese talefon etti delirdi

HOŞGELDİN CANIM EFNANIN NASILSIN

BUARADA ben de test aldım yine kocam istedi yine bişey yok malesef(((((((((((((((

kızlar ben geldim nasılsınız kaç gündür siteye giriş yapamadım varmı güzel haberler
bu arada ben dün maalesef adet oldum

gönülmm canımm nasılsınn canımm hayırlısı inşallah diğer aya tutar canımmm ama üzüldümm bayaa umutlanmıştımm bugün 4 kişi vardı senle beraberr inşallah hayırlısı böyledirr canımm

canım benim ya ne güzel olmuş keşke bende de olsada ben de sürpriz yapsam çok duygulandım inan benimde 5 günüm oldu gelmeyeli test yaptım malesef yok canım olsun napalım olmayacaksa oda allahtan artık ümidim hiç kalmadı tatlım

Kızlar 100sayfa kaybolmuş 1266 iken 1166 olmuş canan canım facebookta varmisin canım istersen beni ekle esra doğan inan istersen tabi

ay valla çok sevindimm yaa darısı tüm isteyenlere inşallah bebğini hayırlı ve sağlıklı olarak kucağına aldırsın RABBİM

HOŞGELDİN CANIM EFNANIN NASILSIN

BUARADA ben de test aldım yine kocam istedi yine bişey yok malesef(((((((((((((((

CANIMMSIN SEN EĞER ADETİNE 4 GÜN KALA ÇIKTIYSA ÇOK ERKEN YAPMIŞIN CANIMM BİLİYOSUN Kİ İDRARDA TUTTUKTAN 14 GÜN SONRA BELLİ OLURR KANDA İSE 7-10 GÜN BELLİ OLURRR HAYIRLISI DESENE GÜN GÜN UMUDUMUZ ARTIYOOO

kızlar 100sayfa kaybolmuş 1266 iken 1166 olmuş canan canım facebookta varmisin canım istersen beni ekle esra doğan inan istersen tabi

yaaa canımm aslında çok iyi olur ama ben face kullanmıyorumm buraya takıdıktan sonra bıraktımm hiç girmiyorumm desem yeri varr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…