kızlar bu siteye ne olduuu
iyi olmaya çalışıyorum tatlım dün ağlama krizi geçirdim akşam 5 gün oldu hala tık yok kızlar hayatımda hiç gecikmez di ama bilmiyom ki varmı yok mu bebiş senin içine ne doğuyo tatlım???????????????
ay canım benim ya gurbette olmak zor tabi olsun eşin olsun yanında yeter yinede sen izmirin neresindensin bak ben de 1.5 yıllık evliyim 10 ay önce 6 haftalıkken düşük yaşadım şimdi o aradan sonra tekrar istemeye başladık kısmet canım benim ya hayırolsun canım benim inşallah bebiş haberi alırsında malum olmuştur sana rüyan
iyi olmaya çalışıyorum tatlım dün ağlama krizi geçirdim akşam 5 gün oldu hala tık yok kızlar hayatımda hiç gecikmez di ama bilmiyom ki varmı yok mu bebiş sen nasılsın canım ne kadarlık şimdi öğrenebildinmi bu arada kocan ne yaptı dün ayyyyyyyyy çoook merak ettimde?????????????????????**
kızlar ben geldim nasılsınız kaç gündür siteye giriş yapamadım varmı güzel haberler
bu arada ben dün maalesef adet oldum
leyuzee canımmsın bitanemsinn tebrik ederimm dünyanın en tatlı annesine sevgilerimleeea.s.a.s.a.s.
HOŞGELDİN CANIM EFNANIN NASILSIN
BUARADA ben de test aldım yine kocam istedi yine bişey yok malesef(((((((((((((((
benim üç haftalık sanırım eve geldi eşim oturuyodu ben dedim ki aşkım bana bir zarf gelmiş aprtmanda buldum ben bişey anlamadım sen bakarmısın aldı eline baktı ve şok 1 dakka baktı öylece sonra hamilemisin çok sevindi harkese talefon etti delirdi
benim üç haftalık sanırım eve geldi eşim oturuyodu ben dedim ki aşkım bana bir zarf gelmiş aprtmanda buldum ben bişey anlamadım sen bakarmısın aldı eline baktı ve şok 1 dakka baktı öylece sonra hamilemisin çok sevindi harkese talefon etti delirdi
HOŞGELDİN CANIM EFNANIN NASILSIN
BUARADA ben de test aldım yine kocam istedi yine bişey yok malesef(((((((((((((((
kızlar 100sayfa kaybolmuş 1266 iken 1166 olmuş canan canım facebookta varmisin canım istersen beni ekle esra doğan inan istersen tabi