Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

eflalcığım sende olmasan ne yapacağız tam uzman olmuşsun bişe soruluyor tak diye bi yerden bulup yapıştırıyor buraya okulda bu kadar araştırsaydın profesör olurdun herhalde :nazar: maşallah nazar değmesin
kaydirigubbakcemile3

haklısın mehtapcım yalnız ben folic plus kullanıyodum o 3 tane alınıyo ya o gece alımıyla olmaz ama şöyle yapsam olur sanırım folbiol kullanmaya başlayım yatmadan önce içiyim nasıl olsa o günde 1 tane içiliyo

aaa hiçte sormadım gece alınırsa etki etmiyormu haplar yoksa ben boşunamı uğraşıyorum

aaa hiçte sormadım gece alınırsa etki etmiyormu haplar yoksa ben boşunamı uğraşıyorum

ben gece almayı şu yönden mantıklı buldum sabaha kadar bulantı olsada uyurken geçer nasıl olsa diye. folik plus yerine folbiol kullanmakta bi sakınca yoktur dimi?

eflalcığım sende olmasan ne yapacağız tam uzman olmuşsun bişe soruluyor tak diye bi yerden bulup yapıştırıyor buraya okulda bu kadar araştırsaydın profesör olurdun herhalde :nazar: maşallah nazar değmesin
kaydirigubbakcemile3

Canım evlendiğimden beri hamilelik ve doğum üzerine yazılar okuyorum netden,araştırmayı seviyorum.Bu bilgiler Lokman hekimden ve ben geçensene öğrenmiştim çok dikkatimi çekmişti çünkü bazı hamilelerde bulantı kusma olurken bazılarında olmuyor ve nedenini açıklıyor bence ,Peygamber Efendimizde çok yenilmemesini söylemiyormu tıp O güzel insneın söylediğinin aksini iddia edebildimi şimdiye kadar?Bebeklerin doğum anında secde yaptığını biliyormuydunuz?

ben gece almayı şu yönden mantıklı buldum sabaha kadar bulantı olsada uyurken geçer nasıl olsa diye. folik plus yerine folbiol kullanmakta bi sakınca yoktur dimi?

canım doktoruna danışsaydın ben ilk günden beri folbiol alıyorum ama doktorumun tavsiyesi üzerine
ha bu ara burdaki arkadaşlar dediki folik plucta ektra olarak d vitamini varmış folbiolda yokmuş

Canım evlendiğimden beri hamilelik ve doğum üzerine yazılar okuyorum netden,araştırmayı seviyorum.Bu bilgiler Lokman hekimden ve ben geçensene öğrenmiştim çok dikkatimi çekmişti çünkü bazı hamilelerde bulantı kusma olurken bazılarında olmuyor ve nedenini açıklıyor bence ,Peygamber Efendimizde çok yenilmemesini söylemiyormu tıp O güzel insneın söylediğinin aksini iddia edebildimi şimdiye kadar?Bebeklerin doğum anında secde yaptığını biliyormuydunuz?

vay be çok güsel bende şey duymuştum ;
ney üflenen alet ya onu üflerken hu diye üflüyosun yanii ALLAH DİYE ,
RÜZGAR HU DİYE ESER YANİ ALLAH DİYE,
KARGALAR GAK DİYE SES ÇIKARIR YANİ HAK DİYEE
ÇOK GÜSEL YAAA DAHA BİLMAEDİĞİMİZ NELER VAR KİM BİLİR

Kızlar şeftalili pasta yapan varmı hiç (konuyla hiç alakası yok ama..) misafirim geliçekte yarın pasta yapıcam seftalilişini hiç denemedim bilen varsa bana nasıl olduğunu söylermişiniz ve şeftalili pastaya damla çikolata yakışır mi

hemen söylerim canım bende çatlıyourm değer kaç acaba onu merak ediyorum canım tahmini 4+2 değerin kaç olması gerekiyor

3 hafta 5-130
4 hafta 75-2,600
5 hafta 850-20,800
6 hafta 4,000-100,200
7-12 hafta 11,500-28 9,000
13-16 hafta 18,300-137,000
17-24 hafta 1,400 -53,000
25-40 hafta 940-60,000

X