Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

Aman bıŞey yapmadım arkadaŞlar gelecektı yemeĞe gelemedıler son anda ıŞlerı ÇıkmıŞ yemekler bıze kaldı :) eŞımde ıŞı uzadı gece gelecekmıŞ evde yalnız baŞıma takılıyom ıŞte sen napıyon

Aman bİŞey yapmadım arkadaŞlar gelecektİ yemeĞe gelemedİler son anda İŞlerİ ÇıkmıŞ yemekler bİze kaldı :) eŞİmde İŞİ uzadı gece gelecekmİŞ evde yalnız baŞıma takılıyom İŞte sen napıyon

ne olsun bildiğin gibi bakalım bebk için hazırız ne zaman olacak

Evet ya maŞallah melısaxcım eee Çocuklar napıyo ÖĞlen hamur ıŞlerını gÖtÜrdÜnÜz tabı:)

biz birinci için uğraşıyoruz sen üçüncüye başlamışsın

evet canım,rabbim sizede verir inş en kısa zamanda dualarım sizinle,3.cü evet farkındayım çok gibi geliyo duyunca ama bide zor olduğunu bilsen,hiçde çok gelmez kulağınıza,ben çok seviyorum geniş ailem olsun çocuklarım olsun hep hayalimdir yani,gerçi eşim bu konuda benden önce koşuyoda,cnm benim ben bir ablası ve bir babası olan yalnız biriyim akrabam bukadarcıktan ibaret olduğu için geniş aileye hasretim o yüzden çocuklarımda benim gibi olsun istemiyorum onlar daha geniş ailede büyüsünler istiyorumvereliniortak

BugÜn ŞÜphecı de kan talılı yaptıracaktı sabah sonra yazacaktı ama hala ses seda yok acaba ne oldu

Evet ya maŞallah melİsaxcım eee Çocuklar napıyo ÖĞlen hamur İŞlerİnİ gÖtÜrdÜnÜz tabİ:)

hahakaydirigubbakcemile3 evet canım az öncede yemekden kalktık,napsınlar kızım banyodan çıktı şimdi tv izliyolar babasıyla uzanıp iyiler çok şükür,bir yandanda onlara laf yetiştiriyorum....:emir_bebek:

evet canım,rabbim sizede verir inş en kısa zamanda dualarım sizinle,3.cü evet farkındayım çok gibi geliyo duyunca ama bide zor olduğunu bilsen,hiçde çok gelmez kulağınıza,ben çok seviyorum geniş ailem olsun çocuklarım olsun hep hayalimdir yani,gerçi eşim bu konuda benden önce koşuyoda,cnm benim ben bir ablası ve bir babası olan yalnız biriyim akrabam bukadarcıktan ibaret olduğu için geniş aileye hasretim o yüzden çocuklarımda benim gibi olsun istemiyorum onlar daha geniş ailede büyüsünler istiyorumvereliniortak

allah gönlüne göre versin canım

DoĞru canım ya haklısın bencede bazen dıyolar ya tek Çocuk ıyı dıye aslında deĞıl bız gıtsek allah gecınden varsa yalnız kalıcak ozaman herzaman genıŞ aıle daha ıyı canım allah tez zamanda bır tane daha nasıp etsın sıze

canımm canlarım benim sizinde olucak inş,buay tutturalım ok,ben takdikleri eşimle konuşuyodum az önce,yastık koymalar filan ok

Vallaha benım adet bıttı cumartesı bız dÜn baŞladık bakalım hayırlısı canım ya bıde baŞladı benım bugÜn sanırım yumurtlamam ah bı gelse ÇalıŞmalara devam edıcezde bakalım:)

kızlar ben geldim yeni dışardan sabahtan beri koşuşturuyorum detayı yarın yazarım
bugünhastaneye gittik hatırlarsanız smear sonuçları için çok şükür temiz çıktı
haber edeyim dedim sizde bugün bayyaaaaa kaynatmışsınız sizde derdinizde ben pek ara vermezdimya anlamazdım bugün anladım ne demek istediğinizi oku oku bitmedi iyiii geceler

Saol canım sanada ıyı geceler Çok sevındım canım ya gerÇekten bu arada yarın bende sana yenı Üyelerı yazarım ÖptÜm

X