Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Profilimi acarım mesajlarıma bakarım yazdıgım mesajlara cvp verilmis mi diye.
Actıgım topiclere bakarım.
Kim acıkmıs diye bakarım
Sonra da albümler
Eger gece ise OFT yi acarım kac kisi acıkmıs diye bakmak icin gündüzleri pek bakmıyorum hemen akıp gidiyo kafamçokkarıştı
Daha sonra bir derdim var vs..
benım değişik oluyor herseferınde o anda kafamda orgu modeli varsa oren bayanı tıklıyorum yok yemek konusuyla o bolume yada oyun oynamak istersem o bolume oluyor vb.. gibi.
gecen sene sureklı takıldıgım topıkler vardı (kampanya ve yardım topıklerı gibi) onlara tıklıyordum şimdi nete zaten kısıtlı gırebılıyorum belkıde ondandır bilmiyorum.