Siteye Girdiğinizde İlk Tıkladığınız Yer Neresi

önce en son yazdığım mesajlara cevap verilmiş mi bakmak için profilime giderim sonra bu aralar OFT' ye sardım oradan konuları takip ediyorum bir de evlilik hazırlığıyla mizaha çok bakarım kendi açtığım konular varsa onları da takip ederim

ben zaten abonelıklerımle acıyorum kk yı karısık oluyor yani nerden kım ne yazmıssa ordan baslıyorum

bende direkt abonelikleri açıyorum...ilk girdiğim zamanlar bilmiyordum sonra abone olup takip etmeyi keşfettim..

Yeni mesajlar diye bolum vardi kalktimi site en son girdiginiz andan itibaren gelen konular oluyordu bulamiyorum artik onu :)

ilk önce +18 e girerim :p
şaka tabikide ilk baktığım genelde bu günkü mesajlar ve kontrol panelim olur

OFT kullanıcak arkadaşlar..aman dikkat..bağımlılık yapıyo...ben bazen rüyamda bile OFT görüyorum.böyle mesajlar gelip gidiyo sırasıyla :))))

önce sayfama bakarım. çünkü genelde arkadaşlarımın bana yazdıkları mesajlar olur. onu okuduktan sonra, hayatın içindende ki ,konuları okurum.birde arada bir lens kısmına bakarım......

yeni mesaj ve konular, kullanici panelim, OFT iyi güzelde bazen okadar cabuk akiyorki hangisini tiklayacagini sasiyor insan

Back