Siteye Girdiğinizde İlk Tıkladığınız Yer Neresi

Teknolog

ŞÜPHECİİ.....
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2008
7.737
19
683
Ankara
CADIARZU:uhm:Evet arkadaşlar sanırım oldukça açık oldu...Kadınlar Kulubünü tıkladınız anasayfa açıldı... Ondan sonra sitede ilk tıkladığınız yer neresi oluyor????:uhm:

benim ilk tıkladığım yer aboneliklerimdeki yeni mesajları okuya bilmek için kullanıcı paneli...bütün yeni mesajları okuduktan sonraa bugünki yeni mesajları tıklıyorumnaniknanika.s

tabiki OFT :)) ben bi OFT delisiyim..bütün konulara hakim olabiliyorum..yazılan mesajları anında görüyorum..bikaç başlığa takılıp kalmıyorum..KK yı açar açmaz ilk işim OFT yi tıklamak..

tabiki OFT :)) ben bi OFT delisiyim..bütün konulara hakim olabiliyorum..yazılan mesajları anında görüyorum..bikaç başlığa takılıp kalmıyorum..KK yı açar açmaz ilk işim OFT yi tıklamak..

işte bilmediğim bişey daha öğrendim..saol canımmma.s.

işte bilmediğim bişey daha öğrendim..saol canımmma.s.

rica ederm canım..sayfayı yenilemenede gerek yok..kendi akıyo zaten durmadan..bu arada eğer geçen konularda seninde yorumların varsa..yazıların yanlarındaki zarf işaretinin üstünde ok işareti oluyo..ben hep OFT kullanıyorum..24 saat açık OFT ekranımda

neden kontrol paneli CADIARZUmerak ettim doğrusu

birde çzelgedeki goca gafalı :roflolnu bend eçok kullanırım..ismi lazım değil birine..

abone oldugum konuları önce takip etmek icin..gamyoncuiremsu

sonra bana verilen repleri görmek icinkaydirigubbakcemile

goca kaffalı benım koca kafalı oğlum olur babasına derım ayrıca....:roflol:

kendi profilime girerim
hem gelen msj lar adına hemde en son yazdıklarımı kontrol ederim bana cevap yazılmışmı konu ne olmuş vs. sonrasında yeni mesajlara geçiyorum

Bende ilkönce bugünkü mesajları açıyorum kızlar. Birde konulara abone olmak istiyorum ama nerden olucam bulamadım .
Yardım edin please :)

canım konuyu açtığında üstte seçenekler kısmı var ona tıkladığında birkaç şık var birde bu konuya abone ol varr onu tıklarsan istediğiin konuya yeni mesaj yazıldığında hemen senin kontrol panelinde görünüyor sevgiler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…