Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ilahi,ne dikkatlisiniz :)normal eski halini hepi topu 3 gün kullanmışsın![]()
sitenin yeni halinin avantajıilahi,ne dikkatlisiniz :)
Sen beni böyle takip ettiğin sürece mahrum etmem merak etme tatlım1hafta sonraki dusuncelerınden de mahrum bırakma bizi..
sen alıştım demedin mi bocalamak nerden çıktı bende zaten yenisin çabuk alışman normal dedim fesat düşünme fesat düşünmeHAHAHAHAHA DOĞRU DEDİN VALLA YENİ ÜYE OLDUM.AMA ÜYE OLMADAN DA TAKİP EDİLEBİLİYOR BU SAYFA TATLI UZUN SÜREDİR SORMAK İSTEDİKLERİMİ GOOGLE YAZDIĞIMDA BU SAYFA ÇIKIYOR. HEM SAYFAYA YENİ ALIŞMIŞ BİRİNİN DEĞİŞİNCE BOCALAMASININ NERESİ GARİP GELDİ ANLAMADIM
1hafta sonraki dusuncelerınden de mahrum bırakma bizi..
fesat düşündüğümüde nerden çıkardın ilk paylaşımımı sabah yaptım ve sayfaya alışamadığımı belirttim o yüzden ilk başta bocaladım dedim alışmaya başlayınca yine aynı sayfaya yazayım dedim sabah gelen yorumlara cevap olsun diye ,hem normal hepi topu üç gündür burdasın diye saçma bi takip ve yorumla bence sen fesata giriyosun.sen alıştım demedin mi bocalamak nerden çıktı bende zaten yenisin çabuk alışman normal dedim fesat düşünme fesat düşünme![]()
1hafta sonraki dusuncelerınden de mahrum bırakma bizi..
Arkadaş listesi, şimdi şekliyle Takip ettiklerin başlığı altında.aslında güzel tarafları var. ben arkadaş listemi kaybettiğime üzülüyorum. profil takibinden görünüyordu kim nerede diye. şimdi labirentte gibi herkes.
aaa gerçekten oradaymışArkadaş listesi, şimdi şekliyle Takip ettiklerin başlığı altında.
Ben de şüpheliydim, ama sitenin yeni hali de fena olmamış gibi. Herkesin emeğine sağlık. Çizelgelere n'oldu sadece? Bir de smiley'ler daha bir hoştu eski forumda, ne bol seçenek vardı, her duruma özel.