- 14 Kasım 2001
- 232.258
- 1.865
LÜtfen sadece teknik olarak yaşadığınız ve aşağıdaki listede bulunmayan problemleri bildirin. Görsellik, site içindeki ek özellik vs hakkıdna sorularınızın yeri burası değildir.
Giriş yaparken beni hatırla seçeneğinin seçili olduğuna emin olun.
Ayın 19 undan beri sitedeyim ve daha hiç dışarı atmadı...
Daha doğrusu bu konuda 2 ayrı hta var. 1 tanesi eskiden alıntı yapılmış mesajların silinmiyor olması. Diğeri Alıntının gelişmiş cevap seçeneğinde çalışmaması.
[#VBIV-8338] Multiquotebug - multiquote is only working if I click on "answer" but not if I click directly on "advanced" (answer) - vBulletin JIRA
[#VBIV-388] Multi-quote sticking around for next reply with quote - vBulletin JIRA
Pro üyelerin özel mesaj arası bekleme sorunu halledildi.[*]Pro Üyeler için mesaj arası 600 sn bekleme
ON OFF Simgeleri büyütüldü[*]ya bide kullanici isimleri ve on/off simgesi cok kücük duruyo medeni durum yasadigi sehir vs'de yok, böyle mi kalcak:26:
Bugünlerde bu yazıyı sık görebilirsiniz. Yazdığı gibi site kapatıldığı ve değişiklik yapıldığı zamanlarda bu mesaj ile karşılaşmanız doğal.[*]Ben siteye girmek istediğimde sistem geçici olarak bakımdadır diyor,tesadüf olarak geçmişi incelerken girebilirmiyim acaba dedim ve siteye direk girdim,bu benden mi kaynaklanıyor acaba.Hatta az önce tekrar siteye girmek istediğimde bakımdadır sayfası çıktı,tekrar geçmişten girdim....
Şu anda konu ve mesaj takipleri ayrı ayrı izlenebilir.[*]forum takipte eskisinde yeni açılan konular ve yeni yazılan msjlar ayrı ayrı gösteriliyordu bence daha iyiydi
Şu Anda İfadeler, hem gelişmiş cevaplamada, hemde hızlı cevaplamada text alanının altına alınmıştır. IE 8, Firefox , Chrome da denedim sorun yok.[*]hızlı cvp bölümündeki ifadeler gözükmüyor gelişmiş cevapa girmemiz gerekiyor ordada ifadeler çok küçük
Son yazdığınız mesajlar belli zamanlarda güncelleniyor. şu anda 10 dk. da bir olması lazım. Bu bir sorun değil gereklilik.[*]son yazdığımız msjlar hemen gözükmüyor siteye bir önceki girdiğimizde yazdıklarımız gözüküyor
Üye olmayanlar artık göremiyorlar.[*]Forum Takip sisteminin üye olmayanlar tarafından kullanıması
BU Sorun Çözüldü. Deneyebilirsiniz.[*]Herhangi bir üyenin profilinden yazdığı mesajlara tıklayınca içlerinden bir mesaj seçip mesajı göster dediğimde o mesaja değil de mesajın bulunduğu topiğin son sayfasına gidiyor. Bu arada firefox kullanıyorum
Sorun halledildi. Tarih ve saati görüyor olmalısınız.[*] Mesaj saati ve Tarihi Hakkındaki sorun konularda yazılan mesajların hangi tarih ve saatte yazıldığı belli değil
Mesaj durum alanını mesajların üst kısmına taşıdım...[*]özel mesaj kutusundaki mesaj sayısı da gözükmüyor
eski sistemde dolunca uyarı oluyordu çok faydalıydı bence 2 gündür kutum doluymuş farketmemişim
[*]Ben görebiliyorum mesaj sayısını. Eskiden üst kısımda yazardı ama şimdi alt kısıma yazılmış
belki o nedenle göremediniz.
Sorun yaşamamanız gerekiyor Sorun halledildi.[*]Son yazılan mesajlarım eksik.
8 ncı ay 2010 dan önceki mesajları ve son yazdıklarım mesajlar gözüküyor
Üye profillerini görmeniz normal ama Albümleri artık göremeyeceksiniz. Albümler üye olmayanara yasaklandı.[*] üye girişi yapmadan da üye profillerini ve albümleri görebiliyorum :S
Kontrol panel linki menüye eklendi.[*] profilim bildirilerimiz kontrol paneli kısmı çok üstte geldi forum forum takip vs. olduğu alana onlarda eklenebilirdi tabi olma imkanı varsa
Bu konuda çalışıyoruz.[*]Site çok yavaşlamış, benim gördüğüm en büyük problem bu
Kullandığınız broser ın cookie özelliğinin aktif olduğuna emin olun.[*]Siteye giriş yaptıktan sonra belli bir süre sonra otomatik çıkış yapıyor
[*]beni hatırla seçeneği çalışmıyor. hep yeniden giriyorum. zor gelmiyor ama olsa iyi olurdu.
Giriş yaparken beni hatırla seçeneğinin seçili olduğuna emin olun.
Ayın 19 undan beri sitedeyim ve daha hiç dışarı atmadı...
Medeni durum, yaşadığı şehir vs eklenip eklemenyeceğine daha sonra karar vereceğiz.[*]medeni durum yasadigi sehir vs'de yok, böyle mi kalcak:26:
Bu konuda çalışma yapıyorum. Olup olmayacağı hakında yakında bilgi vereceğim.[*]Pro Üyeler için Font renk hatırlama
BU Vblletin 4 versiyonundaki genel bir hata.[*]Alıntı ve Çoklu Alıntı problemiToplu olarak yanıtlamak istediğim mesajları alıntılıyorum ve cevaplıyorum daha sonra yeni bir mesajı alıntı yapıp cevaplamak istediğimde daha önceki cevapladığım alıntılar ile birlikte çıkıyor ve her seferinde son alıntıya kadar silmek zorunda kalıyorum
Daha doğrusu bu konuda 2 ayrı hta var. 1 tanesi eskiden alıntı yapılmış mesajların silinmiyor olması. Diğeri Alıntının gelişmiş cevap seçeneğinde çalışmaması.
[#VBIV-8338] Multiquotebug - multiquote is only working if I click on "answer" but not if I click directly on "advanced" (answer) - vBulletin JIRA
[#VBIV-388] Multi-quote sticking around for next reply with quote - vBulletin JIRA
Her mesajın üsütndeki alanda konu sahibinin ismini görebilisiniz.[*]konu okurken konu sahibinin kim oldugunu goremiyorum ilk mesaja gidip bakmam gerekiyo
[*]benim şimdilik tek sorunum telefondan bağlandığımda giriş yaptığım zaman giriş yaptığınız için teşekkürler maibeyaz diyor ama anasayfaya yönlendirdikten sonra çıkış yapıyor kendiliğinden...
telefonda bolt kullanıyorum bu arada...
Forum arama sisteminin yapısı değiştiği için şimdilik bu mümkün görünmüyor.[*]Sadece belli bir bölüme ait son mesajları görebiliyorduk,şimdi o seçenek yok.Sadece yeni mesajlar var ondada tüm forumun mesajları çıkıyor.Yani forum takipte son mesajlar(bu forumda) vardı.Tekrar geri gelebilirmi?
Bu konu gösterme burada kalsın öncelikle hataları halledelim buna bakalım. Söz vermiyorum ama.[*]Yazdığımız cevapları (mesajları) görüntülerken mesajların üst kısmında konunun hangi bölümde olduğuda yazıyordu. Artık bu ayrıntı olmayacak mı ?
Yeni versiyonda böyle bir özellik yok. İlk başta teknik soruları halledeğiz. Daha sonra tekrar önerileri gözden geçireceğiz.Yazdığımız cevapları (mesajları) görüntülerken yanındaki açık/kapalı zarftan konuya yeni mesaj yazılıp yazılmadığını anlayabiliyorduk. Bu özellik yok şuan. Geri gelecek mi
BU Sorunu yazan arkadaşıımz IE 8 de yaşadığını belirtmiş aynı sorunu başka browser da yaşayan var mı acaba?yazdığım son mesajları görmek istediğimde o mesajı yazdığım konunun son sayfası açılıyor konuyu takip edemiyorum
Problemin düzelmiş olması gerekiyor.aboneliklerim menüsündeyken son sayfa numaralarının üzerine ataç vs. gibi şekiller geliyor buyüzden son sayfaya gidilemiyor