SİTENİN YENİ HALİ :(

ben cook memnunum,tel elimin altında,7\24 gırebılıyorum artık..

Canım en azından pc den kurtuldun telden daha rahat geliyor demişsin..
Zamanlada alışırsın valla benim elim nedense hiç uygulamayı indirmeye gitmedi uygulama varkende hiç indirmedim nedense..
Ama nerdeyse herkes uygulama çok iyiydi çok güzeldi diyorlar valla ne kaçırdım acaba merak etmiyorda değilim

Forumları ve yeni açılan konuları çok rahat takip ediyorduk birde acayip pratik bir paneli vardı neyse artık ruhuna el fatiha

Lutfen artik su reklam olayina care bulsunlar.kk degilde reklam sitesi gibi ayni.hele o sony reklami.bi turlu ne inebiliyorum ne cikabiliyorum.gercektdn cok sacma olmus.sirf bu yuzden giresim gelmiyor

Bende tatildeydim bir hafta, iş başı yaptım pzt. açtığım kk cığımı ama ne göreyim format değişmiş benim en sevdiğim kısım cevapladığımız alan renk yazı karakteri vs onları daha kolaylıkla yazmak oldu ama sonun dışında sevemedim ben ne biliyim pek yeniliklere açık olmadığım için olabilir alışacağız artık yapacak bir şey yok

bu görünüm estetik ve kullanım açısından çok daha iyi bence. göze çok hoş geliyor. artık uygulama kullanmaya da gerek yok çünkü bu yeni sürüm heryere uyumlu telefonlara tabletlere pc.lere vs dümdüz internet tarayıcınızdan giriyorsunuz.

sevgili Mune ve Kazen, lütffen konu hortlatanlar ceza alsın.. hadi yeni üyeler bilmiyor diyoruz ama eski üyelerden yapanlar da var, uyarınca polemiğe dönüyor gereksiz yere. bıktık artık 3-5 sene öncesinin konularını okumaktan.. bunun bir yaptırımı olabilir mi?

not: tartışmak isteyenler mesajımı alıntılamakla hiç uğraşmasın, kendilerine cevap verilmeyecektir..

Yeni halini beğendim aslında daha hızlı daha kullanışlı olmuş ama alışana kadar ben de zorlandım, telefondan girmeyi denemedim nasıldır bilmiyorum

ben alıştım hatta bu halini daha çok beğendim.
aslında bir yenilik gerekiyormuş ama biz alıştığımız için eskiye farketmemişiz.
bir tek telden bağlanırken ben de sorun yaşıyorum.

Evet uygulama çok pratikti.tarayıcıdan da giriliyor mobilden ama uygulama kadar pratik olmuyor

Appstore uygulamasi guncellensin diyenlerdenim.....mune...kazen....duyun sesimizi..orayada bi el atinda yeniden eski rahatligiyla foruma telden ulasalim...boyle cok zorlaniyorum...;( bisey yazmak,yorum yapmak iskence gibi oldu bana telden...pc'de bozuk....poffff kk bagimlisiyim ben onsuz olmuyor..appstore guncellensin!!!!please......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…