SİTENİN YENİ HALİ :(

MONNA

Dilini ısır dilini :)
Pro Üye
14 Ekim 2012
2.413
2.879
358
Yeniliklere açık bir insanımdır ama sitenin değişmesine çok üzüldüm eskiden telefondan bağlanabiliyordum sorun çıkınca benim tel de sorun var sandım.tatilden dolayı da pc den giremiyordum.şimdi mobilden mobil uygulamayla bağlantı kuramayacak mıyız
Bi de kendini yabancı gibi hisseden tek ben miyim

Aaaa harbiden yabancı olmuşum baksana hiç cevap veren bile yok

evet mobil iyiydi ya ileti falan geliyordu
ne güzel kk formatı farklıydı şimdi hemen hemen diğer sitelerle aynı

ben pc den giriyorum ilk gün çoğu şey eksikti çok şikayetlendim muneye sordum hepsi yapılcak istekleri özlden yazın dedi cidden herşey daha güzel oldu....sizde muneye mesaj atabilirsiniz yardımcı olur.....

Aynen çok değişti ya keşke eski halini alabilse.
Sen ne yaptın adını görünce hatırladım konularını o adamla hala devam mı?

ben pc den giriyorum ilk gün çoğu şey eksikti çok şikayetlendim muneye sordum hepsi yapılcak istekleri özlden yazın dedi cidden herşey daha güzel oldu....sizde muneye mesaj atabilirsiniz yardımcı olur.....

Ben şafak panosunu yapmak istiyorum ama yapamadım biliyormusunuz

AppStore Kadınlar Kulübü uygulaması güncellense artık. Ayrıca bir konuya cevap yazacağım reklam, konu okumaya çalışıyorum aşağıya inmeye çalışıyorum hop reklam açılıyor. Onun dışında her şey daha güzel olmuş.

kızlar önceden aktif konuları forumda rahatça görebiliyorduk ben artık takip edemiyorum forumu nerede bu forum takip

Arkadaşlar telefondan uygulama olmicak bu yeni versiyon için..
Normal internete giriyormuş gibi girilecek kk ya telefondanda..
Ben daha bu sabah dışardaydım ve o şekilde giriyorum kk ya pc başında olmayınca..
Hiçbir sorun yok kaldı ki benim aylık internet paketim sınırsız ama sadece 150mb ve daha geçen gün paketinizin netini harcadınız hızınız düşürelecek diye msj geldi (150mb den sonra hızım düşürülüyor 64mbps ile sörf yapıyorum yani resmen yerlerde)... ve zerre kasılma yok yinede..

Ben eskidende uygulamayı hiç kullanmazdım ama şimdiki versiyon için uygulama kullanılmicak denildi..
Hala uygulamadan girmeye çalıştığınız için belkide donma yapıyordur birde normal netten girmeyi deneyin.. hiç bir sorun yok aslında

Telefonumdan uygulamayı kaldırıp öyle girmeyi denedim oldu

Ilk baslarda telefon cok takiliyodu siteye girdigimde ve beni atiyodu siteden eskisinde böyle olmuyodu ama su an o sorunlar yok halloldular. Yeni hali de daha hos ve goze hitap ediyo bence

Uygulama telefona indirilebiliyo muydu hiçbir zaman sitenin kullanimini tam olarak bilemedim insan cahil olmasin

appstore uygulaması güncellensin ne olur (( sırf kk için kocamanın dizüstünü esir aldım :)) telefondan kk ya girmek süperdi umarım en kısa sürede olur ..gerçi kazen bey açıklamıştı hepsi hallolucak biraz zaman lütfen falan gibi bişeyler umarım hallolur ben telefondan girmeyi çok özledim ve çok pratikti

Uygulama telefona indirilebiliyo muydu hiçbir zaman sitenin kullanimini tam olarak bilemedim insan cahil olmasin
Estağfurullah
Evet.. App Store den Kadınlar kulübü uygulaması indiriliyordu.. whatsapp gibi düşünün..
Ben hiç indirmedim ama hep netten girdim açıkçası.. eski versiyonda belki uygulama daha rahattı bilmiyorum hiç kullanmadım onu bi fikrim yok.
Ama şimdi yeni versiyonda moderatörler uygulama kullanılmicak denildi.. direk netten girilcek telefondan

şimdi gördüm yazdıklarını ..appstoredaki uygulama güncellenmicek demek ki neyse napalım senin dediğini yaptım bende şimdi telefondan normal siteye girdim ama ne bilim uygulaması çok güzeldi iphone daki yaaa bu böyle olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…