Yaa ahahah

Bak başlıyorum yazmaya şimdik

Yavrucum birincisi flört ettiğin insanla öyle sürekli 7-24 konuşulmaz. Konuşurken kendinden bahsediyorsun haliyle. Ne her şeyini anlatıyorsun ? Bırak zamanla görsün tanısın. Ve meşgul ol. Boşsan bile meşgul görün ki sen onu değil o seni beklesin
İkincisi benimle ilgilen , az yazıyorsun vs dediğin zaman adam diyor ki heh bu cepte. Bak 2 haftada alışmış. Tamaam. Bu burda dursun diyor. Ayrıca 2 haftada daha böyle davranman, basit kız konumuna da düşürür
Üçüncüsü zaten normalde de yapılmaz da , daha flört aşamasında olduğun adama yazmadı diye bir sorun mu var denmez. Adam da der ki ohoo bütün gün senle mi uğraşacağım ben ? İşim var gücüm var… daha şimdiden bezdirmiş oldun adamı. Tebrik ediyorum seni

Hep toksik ilişkilerde bulunuyormuşsun. Ben sana bir iki tüyo vereyim
Yavrucum yeni tanışırken adama çok zaman ayrılmaz. Konuşmalar, görüşmeler kısa tutulur. Hatta mümkünse onun cümlesi biter ama daha anlatmak istediği şeyler bitmez ya, oyle bir anda tatlılıkla sohbet kesilir. (Sebebi şudur kii insan beyni yarım kalan şeyleri kabullenmez. Onu bir şekilde kafasında kendince kurar tamamlar ama bir şekilde tamamlar

) maksat, bir sonraki buluşmaya zemin olsun. Çünkü böyle yapınca adam bir buluşma daha teklif edecek
Birinin aklında yer yapmak istiyorsan, her zaman müsait olmayacaksın. Boşsan bile görüşmeyi teklif ettiğinde o gün bir planın olduğunu söyleyip eğer isterse bir sonraki güne buluşmayı teklif edeceksin… ( yani adam her istediğinde sana ulaşamayacağını bilecek)
Cinselliği 3 aydan önce yaşamayacaksın
Vs vs gibi. Kızım ağlıyor sonra yazarım devamını belki