dostlar selammm. biliyorsunuz ki nişan atma hikayem ve daha sonrasında eski nişanlımın 1 ay içinde yeniden nişanlanmasıyla gündeme gelmiştim. yine bir toksik ilişki ile karşınızdayım 

. 2 haftadır konuştuğum bir çocuk var, arkadaşımın çok yakın arkadaşı ve uzun zamandır da isim olarak tanıdığım birisiydi. arkadaşımın aracılığıyla ortamda tanıştık ve sonrasında muhabbet ilerledi. ortak arkadaşım zaten bizi yapmaya çalışıyordu, o yüzden onun her şeyden haberi var. neyse işte biz cocukla gece gündüz, sabah 6-7 lere kadar aralıksız konuşmaya başladık. muhabbet baya sarıyordu, çok alalade olmasa da arada flört de ediyor gibiydik. yani mesajıma dönmesi maks 3-4 dk alıyordu, işi varsa da ne zaman dönebileceğini vs söylüyordu. iyi gibiydi her şey. daha sonra ara ara yazmamaya başladı. ben de bir problem mi var, uzun zaman yazmayınca kendimi değersiz hissediyorum, diye sordum. "yoo ben zaten her gün yazsam da yazmasam da sen bana takılma. ben deger veriyorum diyorsam değer veriyorumdur. önemli olan ağzımdan çıkan. her gün yazsam da yazmasam da bir önemi olmasın. çünkü verdiğim değerin bunla ilgisi yok. böyle hareketlerime takılma üzme kendini." dedi. Böyle deyince ben de dedimki ben zaten normal arkadaşlarımda böyle durumları takmam ama seni normal görmediğim için bu durum (günlerce yazmamak konuşmamak) beni rahatsız eder dedim. böyle deyince "daha iki haftadır tanışıyoruz her şeyi zamana bırakalım bir yargıya varmadan" dedi ve yine düşüncesinden vazgeçmedi. ben de son olarak "benim karşı cins ile arkadaşlık anlayışımda dakika başı konuşmak ve bu kadar yakın olmak yok. bana uymaz dedim". 2 gündür yazmıyor. noldu şimdi anlamadım