• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sitemizin Uurbcei szlendi .....

hadii bakemm gözün aydınn tekrardannn!opuyorumnanaktan
ömür boyu mutlu ol!...:1hug:

dün 2de evdeydım aslında söz bugun olcaktı babam aradı dun oldu
neyse
eve gttım kurabıye yaptık ustune A ve Z harflerıyle susledık
bıde cıkolata sosuyla kalp yaptık dondurucuya koyduk
6da kuafore gıttım 8:30da cıktım ben eve gelene kadr ıyıkı onlar gelmedıkaydirigubbakcemile3 cok guzel olmuşum
ablam corabımı yengemlerde kıyafetıme yardım ettı ıkı dk gıyındım
sonra geldıler camda baka baka ağaz oldum
neyse baklava getrdıler
sonra cay kurabye sonra kahve derken ısteme oldu
3 kez
sonra annem gelememıştı memleketten telden o duysun dıe tekrar ıstendım ağladı:gitme: benımde gözleım doldu
sonra yzukler takıldı eller opuldu resım cekınıldı
aksama eklıycem
benımkı tektasımı takarken ılla alnından öpcem ddı sakın dedım gerıcekıldımkaydirigubbakcemile3
sonrası geldı işte RABBIM herkese nasıp etsın

sonunda ceyıslerım elımde patlamıycak yaşasınzemuszemus
bana bulamazsın dıyenlere buda kapak olsun 1 ayda işi bıtrdım:jeyyar:

resımlerı aksama eklıycem kızlar
rizelı uşağum ve aılesını cok sevıyorum
darısı tujm bekarlara ınş:Saruboceq:
saçlarımı bukle bukle yaptrdım hanım hanımcık durdum cok beğendıler zaten bu ıkıncı ısteme oluyo
k babam geldı saolsun ananesı ılla gelnınımı gorcem demış artvınden geldı saatlerce yol cektı allah razı olsun
aksamda öptu kokladı durdu
Allahıma bınlerce sukur gecen yıl aynı gün hüzün yaşarkan bu yıl en mutlu gunumdu:asigim:

böcek demek rizeliye gittin benim kocişimde Rizeli :lepi: annesi babası babannesi hepsi çok iyi insanlar.. çok öperler mıncıklarlar koklarlar saygılı insanı çok severler.. Rizenin neresinden??

böcek demek rizeliye gittin benim kocişimde Rizeli :lepi: annesi babası babannesi hepsi çok iyi insanlar.. çok öperler mıncıklarlar koklarlar saygılı insanı çok severler.. Rizenin neresinden??

evt cok sıcak kanlılar ananesı okadr yol tepıp geldı cok mutlu oldum
dımdık oturdu ben asla yaslanmam dedı yaslan ddımsemde
sureklı kokluyo benı
rize merkez cnm bıkac yerde ıkahmet edıyolrar anne tarafı artvınlı ayy unuttum ama neresınden sorarım cnm laz oldukları ıcın dıllerı ve köy ısımlerı değişıktı

allah tamamına erdirsin uğur böcüğü...mutluluk seninle olsunnn okadar ceyiz topiklerine bakıyordum walla paylaştım mutluluğunu ... .. haçen rizeli oldun sen şimdi hee?

evt cok sıcak kanlılar ananesı okadr yol tepıp geldı cok mutlu oldum
dımdık oturdu ben asla yaslanmam dedı yaslan ddımsemde
sureklı kokluyo benı
rize merkez cnm bıkac yerde ıkahmet edıyolrar anne tarafı artvınlı ayy unuttum ama neresınden sorarım cnm laz oldukları ıcın dıllerı ve köy ısımlerı değişıktı

anaamm akraba çıkıcaz şimdik kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
allah tamamına erdirsin uğur böcüğü...mutluluk seninle olsunnn okadar ceyiz topiklerine bakıyordum walla paylaştım mutluluğunu ... .. haçen rizeli oldun sen şimdi hee?

tskler cnm evt rızelı oldummm

anaamm akraba çıkıcaz şimdik kaydirigubbakcemile3 Pazarlı - Hemşinli olabilirler.. Çok değişik konuşurlar normal rizeli gibi değil.. Benim kocişim HEMŞİN' li :lepi:
yerim ben kocişimi çok tatlı:kedi:

şive harıcınde bıde dıl bılıyoo mesela suya bısey dıo ama unuttumkaydirigubbakcemile3
artvın arhavıden geldı ananesı oralılar babası rızelı ama ıste unuttum yaaw köy ısımlerı bıle değişık
uyy kesılıyummm saa da :asigim:

Herşeyy bundan sonra dilediğin gibi umduğundan daha güzel geçer inşallah böcüğümm Şeniz

uğur böcüğüm tebrikler Allah tamamını erdirsin... senin adına çok sevindim buarada bende rizelilere gelin gittim duydumki sende öyleymişsin ne güzel... inşallah herşey gönlünce olur... buarada muhakkak resim bekliyorum

böcüğüm tekrar tebrikler

Allah tamamına erdirsin

hem filizin dediği anlamda hem orjinal anlamında kaydirigubbakcemile3

Hayırlı OLsun böcük tebrikler.:kedi: a.s.
Darısı tüm turşuların basına :Saruboceq: :lepi:​

Back