sitemize giren erkekleri tespit ettik duyduk duymadık demeyin

janet

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2007
2.631
8
49
sarisinafet3us1zm0.jpg
evet arkadaslar tespit ettik yakaladık ve resmini yayınlıyoruz lüfen kırıcı yorumlar yapıpta arkadasın kalbini kırmayın nitekim oda bizim gibi olmus hasas bir kadıncık olmus

buna erkek denmizki kızlar.bizden bu ayol sadece biraz bakımsız.bi kaş bıyık biraz makyaj tamamdır.canııııım çok bırakmış kendini.eeee nedemişler çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardıııır.:))))))))))))))).........

ayyy yazık araamıza alalım bunu kızlar zaten adamcağızın pardon kadıncağızın ahı gitmiş vahı kalmış baksanıza bir sürü derdi var heralde onları dinleriz yardımcı oluruz.....:roflol::roflol::roflol:

Ayy bu şiddet de görmüş kocasından belli, baksanıza ağız yüz kalmamış....tatlicadiarzutatlicadiarzutatlicadiarzutatlicadiarzu

yaaaa yazık beee kızlar yardım edelim buna bakımsızlıktan ölcek ya artık oda bizden biri demi yani onu doşlamayalımmm erkek filan ayıp oluyo yani zuhahaaaa......

gece gece gülmekten öldüm
Allah iyiliğinizi versin emi
elin karısıyla ne dalga geçiyosunuz nerde kaldı kadın dayanışması
onu da aramıza alalım sırnaşık şey​

lazer epilasyona paramı yeter kız buna kadınlar kulübü olarak dayanısma icerisine agda günü yapalım buna yazıktır

ya sitemizde gezen erkeklerden biri öbürlerininde resmini koyacagım bir gün
yardımlasır bir güzel kadıncıklar yaparız onları olmasa giysilerimizi kullanmadığımız makyaj ve kullandığımız agdalara gönderiz hayır etmek amaclı lazım üzülüyorum ben onlar icin

X