Ben yorumları karıştırdım anlaşılanBenim hanımım yok aşkım.
Diğer soruda benim küçük kız demihofBenim hanımım yok aşkım.
Bi uçsana ya
E demek ki bana bunu diyen de öyle. Malûm bunu kendi kendime demedim.Sevişmediği için demiş, bi zevüşse rahatlasa demiş, vermek çok eril bi dil, keko ağzıyla konuşuyorsun, pis pis.
EvetBelli.
Sana uçmayayım. Dikkat et.Kelebeğim uçmak mı istiyor
Sağ olsun, biri tarif etmiş.Üye olmayi becerdiysen iptal etmesini de becerisin
Yok arkadaş ben gidiyom biraz da tava suratlı kocasına herkes heyran sanan ablaya gitcem, sen bi şeyden anlamıyon, bana dirençli bir türsün, Allah bağını kesemeyecek durumda olanlara bol sabır versin.E demek ki bana bunu diyen de öyle. Malûm bunu kendi kendime demedim.
Yok arkadaş ben gidiyom biraz da tava suratlı kocasına herkes heyran sanan ablaya gitcem, sen bi şeyden anlamıyon, bana dirençli bir türsün, Allah bağını kesemeyecek durumda olanlara bol sabır versin.
Allah bilir orasınıEttiğiniz beddualar terse dönmüştür
Benim hanımım yok aşkım.Allah senin hanıma, arkadaş ve akrabalara da sabır versin.
Önce boşanıyorum diye konu açacaksınız, sonra boşandım, en son da bekar kadın olmak diye... sonra konunuz 100k olunca kapatıp uçuyursunuz...Buradan üyelik nasıl siliniyor
Önce boşanıyorum diye konu açacaksınız, sonra boşandım, en son da bekar kadın olmak diye... sonra konunuz 100k olunca kapatıp uçuyursunuz...
Önce boşanıyorum diye konu açacaksınız, sonra boşandım, en son da bekar kadın olmak diye... sonra konunuz 100k olunca kapatıp uçuyursunuz...
Bi uçsana yaAllah senin hanıma, arkadaş ve akrabalara da sabır versin.
Ben yorumları karıştırdım anlaşılanBenim hanımım yok aşkım.
Diğer soruda benim küçük kız demihofBenim hanımım yok aşkım.
Bi uçsana ya