Ben yorumları karıştırdım anlaşılanBenim hanımım yok aşkım.
Diğer soruda benim küçük kız demihofBenim hanımım yok aşkım.
Bi uçsana ya
Hesap ayarlarına git ordan üyelik iptalı yapılıyor.Buradan üyelik nasıl siliniyor
Forum seçeneklerinden üyelik iptali yapabilirsinizBuradan üyelik nasıl siliniyor
Tek bir soru için gelmiştim. Sordum ve gidiyorum. Çok saygısız üyeleri varmış. Ondan gidiyorum.Ay neden gidiyosun ne zaman geldiydin ki
Ettiğiniz beddualar terse dönmüştürTek bir soru için gelmiştim. Sordum ve gidiyorum. Çok saygısız üyeleri varmış. Ondan gidiyorum.
Sevişen kadınlara namussuz dedin ve buradaki kadınlar saygısız öyle mi?Tek bir soru için gelmiştim. Sordum ve gidiyorum. Çok saygısız üyeleri varmış. Ondan gidiyorum.
Verenler kulübü dedi bi de.Sevişen kadınlara namussuz dedin ve buradaki kadınlar saygısız öyle mi?
Onu görmemiştimVerenler kulübü dedi bi de.
Başharfi katip mi?Tek bir soru için gelmiştim. Sordum ve gidiyorum. Çok saygısız üyeleri varmış. Ondan gidiyorum.
Teşekkür ederimForum seçeneklerinden üyelik iptali yapabilirsiniz
Kelebeğim uçmak mı istiyor
Teşekkür ederimBu sayfaya girin üyelik iptali kutucuğunu işaretleyip kaydedin.
https://www.kadinlarkulubu.com/hesap_bilgileri/preferences
Eki Görüntüle 3343466
Yooo...Başharfi katip mi?
Yea bırakYooo...
Verenler kulübü dedi bi de.
Siz ne dediniz? Psikolojisi bozuk. Vermediği için bu kadar zoruna gitmiş.Verenler kulübü dedi bi de.
O üye sizin için çok mu önemli de bu kadar anlam yüklediniz?Yea bırak
EvetO üye sizin için çok mu önemli de bu kadar anlam yüklediniz?
Sevişmediği için demiş, bi zevüşse rahatlasa demiş, vermek çok eril bi dil, keko ağzıyla konuşuyorsun, pis pis.Siz ne dediniz? Psikolojisi bozuk. Vermediği için bu kadar zoruna gitmiş.Sonra acaba niye salak diyorum? Sanki vermek istesem şu yaşıma kadar veremem kimseye. Beyni olan bir cümle kurmadan önce düşünür ama nerede?