Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

test yaptırdım canım ama cıkmadı daha erken dedıler adet gununu bekle yada gecınce dedıler..ama insan sabırsızlanıyor.inşallah allahım hepimizin dualarını kabul ederde kucağımıza alırız......tsk ederım cevap verdıgın ıcın

aramıza hoşgeldin canımmmm belirtiler hamile olduğunu düşündürüyor bana canım inşallah öylesindir daha adetine varmış canım bence bekle adet gününde kan testi yaptır derim

......

aramıza hoşgeldin canımmmm belirtiler hamile olduğunu düşündürüyor bana canım inşallah öylesindir daha adetine varmış canım bence bekle adet gününde kan testi yaptır derim

inşallah canım adet günümü bekliyorum ama insan stres yapıo işte.benim karnım hiç yoktu şimdi sanki 3/4 aylık gibi.adetımden önce şişerdi erken şişince karnım ve kasığım umutlandım.....

hoşbulduk canımmmmmm nasılsın
şükür canım yaa bende testi aldım da sabahı bekliyorum,baya bi rahatsız oldum da,bi deneyeyim dedim şansımı

evet anlıyorum.adetini bekle o zmana en iyisi canım,bende de belirtiler var biraz sabah tesst yapacam bi bakalım..ya nasib diyecez

inşallah hamilesindir canım.allahım kucağına aldırmayı nasip etsin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…