sbr hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
slm canlarım ben yeni üyeyim benide aranıza kabul edermisiniz...size soracaklarım var yardım ederseniz sevinirim....sat 1 temmuz...14/15 temmuz yumurtlama günüm..bu günden önce ve sonralarıda beraber olduk eşimle.28/30 günde bir adet görüyorum.şimdi ise sıkıntılarım var.göğüs uclarım acımaya basladı 1 haftadır karnım kasığım şiş.kasıklarım ağrıyo karnımda gaz ve guruldama var.kac gündür şişim.akıntım oluyo su bıkac gundurde idrarım sarı ve içinde kum gibi ayrıcada beyaz tortular vari2. cocugu ıstıyoruz.son adet tarıhımde 29veya 30 temmuz hamilemiyimki kızlar yardımcı olurmusunuz...
merhaba kıslarrrrr
kızlar bebek için olsa neyse babamı perşembe akşamı ambulansla acile kaldırdık akşam durumu çok kötüydü beyin damarlarının birisi tıkanmış az kalsın felç geçiriyordu ondan ama şimdi iyi son zamanlarda hastanelerde geçti haytımız hep ondan keyfim yoktu bide eşimden ayrıyım 3 haftadır ondan yani neyse ben çıktım derdimi paylaşmak istedim sizinle hepinize iyi akşamlar
aramıza hoşgeldin canımmmm belirtiler hamile olduğunu düşündürüyor bana canım inşallah öylesindir daha adetine varmış canım bence bekle adet gününde kan testi yaptır derim
merhabalar nasılsın canım
şükür canım yaa bende testi aldım da sabahı bekliyorum,baya bi rahatsız oldum da,bi deneyeyim dedim şansımıhoşbulduk canımmmmmm nasılsın
test yaptırdım canım ama cıkmadı daha erken dedıler adet gununu bekle yada gecınce dedıler..ama insan sabırsızlanıyor.inşallah allahım hepimizin dualarını kabul ederde kucağımıza alırız......tsk ederım cevap verdıgın ıcın
şükür canım yaa bende testi aldım da sabahı bekliyorum,baya bi rahatsız oldum da,bi deneyeyim dedim şansımı
evet anlıyorum.adetini bekle o zmana en iyisi canım,bende de belirtiler var biraz sabah tesst yapacam bi bakalım..ya nasib diyecez
guclubacismile
tşk.ederim canım sizin bilgilerinizden yararlanmaya geldim.cok heyecanlıyım....eyvahedigeldismile
hoşgeldin canım ben hamiş değilim ama elimden geldiğince yerdımcı olmaya çalışırım canım