- 19 Temmuz 2010
- 3.680
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyilik senden naber h.geldin zemuszemus
slm kızlar...bende yeni geldim aranıza...bende hamile olmayı çok isteyenlerdenim...bakalım inşallah hamile kalırız...:ecrin_bebek:
dün akşam ilişkiye girdik sabah kaltım lavaboya gittigimde peçetede kan vardı kızlar sizce neden adetim bitelide 5 gün oldu ama.
çok azmı adet oldun şimdi nasıl peki
adetim 3 gün sürdü normalde 5 gün olurdu ve önceye göre az oldum şu anda sadece beyaz bi akıntı geldi o kadar.
hmişmisn kız yoksa?
canlarım ya bende hamile kalmayı bekleyenler listesindeyim....
belim çok ağrıyo sanki kırılcak gibi, hareket ettiğimde hele kopuyo resmen...
vede ateşim ölçüyorum ama sabah değil ya benimki zaten ona adetin ilk günü başlamak gerekiyormuş benim ki gün içinde...
işte hep 37.3 gibi 37.4 gibi çıkıyor. göğüslerimde fazla ağrım yokta. bu bel ağrım neye alamet deyi verin bakem....
inşaallah canım yaaaa aminnnn...
benim adetim geçen aydan itibaren şaştı aslında 33 32 gün sürer di ama dr. ilaç verdi 2 ay kullandım
sonra içmediğim ay 45 gün deyince oldum...
artık hap tabi zoraki getiriyoduki bozuldu...
neyse işte son adetim 26 haziran listedede 28 yazmıştık gebelik demede ilk ayımız.....
çoooooooooook istiyorum... sık idrara çıkıyom ben yaaaa bu ne yaaaa bu kadar olmazdı , karpuz dan desem 1 dilimden fazla yemiyorum....
ayran içiyorum günde 3 bardak falan. sonra sarımsak çayına başladım 4 gün oldu günde 1 bardak..
ne diyem işte böle yorum size kalmış canlarımmmmm !
merhaba kızlar nasılsınız..öğlen yazdım ama cevap yazan olmadı