Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

merhaba kıslarr bu gün izinliyim eşimde izinli o yüzden pek giremedim nete eşim sürekli pc başında işleri oluyor şimdide bankaya kadar gitti öyle girdim vallaaaaaaaa kıslarrrr
nasıl gidiyor neler yapıyorsunuz
esracım iyi haberlerini bekliyorum canımmm

merhabalaaaaar...oy canım sorma bende de bi haller var dünden beri,bir gaz var ki,kusmadığım kaldı bi.sağ kasığım hep batıyor..yumurtlamadan mı dersiniz

Slm kızlar ben geldim yaaaaaaaaaaa bu 28 temmuz bi türlü gelmiyo korkuyorum adet olmaktan

hoşgeldin canım az kalmış sık dişini biliyorum bende yaşadım aynı şeyleri son bir hafta hiç geçmek bilmedi bide bende iki kere leke geldi tam yumurtlama zamanı ve yerleşme zamanında denk geliyordu çok emin olmaya başlamıştım bebiş var diye ama sonuç hüsran oldu en son 25mayısta adet oldum bugüne kadar hala tık yok bebişte yok doktorum uzun yıllar d.k. hapı kullanıp bıraktığım için normal bi durum dedi fakat kist falanda yok yani bi sorun yok sadece yumurtlamadım muhtemelen
farlutal kullandım geçen hafta perşembe bitti hala adetimi sökmedi bir hafta daha bekleyip tekrar gidecem doktora
ama inşallah sende bebiş vardır canım korunmasız ilk ayınmıydı?

X