Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

aaa aynı durumdayız seninle canım benimkide anneanneme baktığı için gelemiyorlar hem çalışıyorlar o yüzden ben geliyorum hep

aaa aynı durumdayız seninle canım benimkide anneanneme baktığı için gelemiyorlar hem çalışıyorlar o yüzden ben geliyorum hep

VALLA CANIM NE OLACAK BÖYLE ONUDA BİLMİYORUMMM HEP BÖYLE HASRET Mİ KALACAĞIZZ SENİN YİNE GİTME ŞANSIN VAR BENDE ODA YOKK :sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:

canım yaa doğru sende çalışıyorsun benimde şimdilik var o şansım okul bitince yada kpssyi kazanınca çalışmaya başlarsam bizde hasret kalacağız sanırım

HAYIRLISI OLSUN CANIMMM NE DİYELİMM AYY İNŞŞŞ KPSS Yİ KAZANIRSında yine izinlerde vaktin olur canım yeterki kazanda gidilir bi şekilde

ayyyyy gurbet demeyin ben ne yapayım taaaa almanyalarda bırakıp geldim annemi çooook özlüyordum bide arkadaş gibiydik her yere bir giderdik neyseki topladım onlarıda buraya 2 hafta önce kesin dönüş yaptılar artık çocuk yapa bilirsin ben bakarım sen çalışırsın diyor canım ya

selamm kızlarr biraz dinlendim biraz evi topladımm geldimm ama hep yatasım var ha bebekten değil valla tembelliktenn yoksa ilk bebekte gerçekten bebektendi ama şimdi yok bebek daha bana bişi yapmıyoo ama çok tembelleştimm akşama daha yemeke yapılıcakk üffff eşimde gelecek annesigildee hiç yapasım yokk ama mecburenn düşünün beni canım yemek yemek bile istemiyoo ama ben hep böyleydimm iştahsızın tekiyimm

efnannnnnn canım çok tebrik edrim seni çok sevindim hayırlı olsun canım inş sağsağlim kucağına almayı nasip eder rabbim :teytey:

al benden de okadar canım bende bardunya almıştım dolap için onları ayıkladım dolaba atacam temizlik yapacam yemek yapacam ama benimde canım hiç bişi yapmak istemio hade sen hamilesin ben onuda bilmiorum inş benimkide bebektendir

canımsınn melisaa okudumm iyi dileklerini çok teşekkür ederimm daha çok küçük ilk ilişki 6 temmuz bugun 22 temmuz daha sanırım 15 günlüktürr valla belirtim yok denecek kadar azdı biraz bugün karnım batıyoo gibi ama taaa şlk günden beride ara ara karnım şişti hani ozaman derdimya belirti var güibi buay tutarsa bilinki ikiz derdimm ikiz mibilmem ama tutmuşş bebişimm canımmaslında beklenmeyen adet tarihim yarınn hayırla yarınıda atlatırsamm artık rahatlarımm

ay duydum çok sevindim ama karşılaşamadık daha tebrik edemedim çok güzel ya darısı bizim başımıza inş.. amin

canım inşallah tez zamanda darısı sizin başınızaa

kızlar ben çıktım arada ugrarım görüşürüz a.e.olun.byee efnanı görürseniz çok slşm söyleyin.

canımm aleyküm selam selamını aldımm canımm

efnannnnnn canım çok tebrik edrim seni çok sevindim hayırlı olsun canım inş sağsağlim kucağına almayı nasip eder rabbim :teytey:

çok teşekkür ederimm canımm inşallah hepimiz hayırla bebişlerimizi kucağımıza alırızz

canımm ben çıkıyorumm ok mi yatılı misafirlerim var ev tuttular şimdi eşya bakıyolarrda dışarı gittiler gelmeden iyice dinlenmeliyimm

efnan canım kayınvalidenlere söyledin mi kız aklıma düştü ne dediler merak ettim

Slmlar kızlaaar.
Nasılsınız.Bugun işler yogundu yeni gelebildim..
Life_city cok sevindim bebegine hayırlı ugurlu olsun.
ohh efnanın da hamileliği kesinleşmiş.
darısı basımıza inşallah

saol canımcım iyiyim bende urfa da cayır cayır walla ama en azından nem yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…