aaa aynı durumdayız seninle canım benimkide anneanneme baktığı için gelemiyorlar hem çalışıyorlar o yüzden ben geliyorum hep
selamm kızlarr biraz dinlendim biraz evi topladımm geldimm ama hep yatasım var ha bebekten değil valla tembelliktenn yoksa ilk bebekte gerçekten bebektendi ama şimdi yok bebek daha bana bişi yapmıyoo ama çok tembelleştimm akşama daha yemeke yapılıcakk üffff eşimde gelecek annesigildee hiç yapasım yokk ama mecburenn düşünün beni canım yemek yemek bile istemiyoo ama ben hep böyleydimm iştahsızın tekiyimm
aaayyyyyyy gerçektenmiiiii çok sevindim yaa ne güzel bi haber bu böylee ne kadarlıkmış peki ay görürseniz nolur benim adıma tebrik edin belki denk gelemeyiz tatildeyimya malum kaç haftalıkmış peki nasıl öğrenmiş belirtileri filanmı vardıki çokmu sordum yaa ksra bakmayın çok hheyecan yaptımda sanki ben hamilşeyimm
ay duydum çok sevindim ama karşılaşamadık daha tebrik edemedim çok güzel ya darısı bizim başımıza inş.. amin
kızlar ben çıktım arada ugrarım görüşürüz a.e.olun.byee efnanı görürseniz çok slşm söyleyin.
efnannnnnn canım çok tebrik edrim seni çok sevindim hayırlı olsun canım inş sağsağlim kucağına almayı nasip eder rabbim :teytey:
al benden de okadar canım bende bardunya almıştım dolap için onları ayıkladım dolaba atacam temizlik yapacam yemek yapacam ama benimde canım hiç bişi yapmak istemio hade sen hamilesin ben onuda bilmiorum inş benimkide bebektendir[/QUOTE
yok canımm yaa bebkten olsa anlarımm sanırımm sıcaktann aşırı nem var burda diğer bebkte yaşamıştımm çünküü bu duyguyu şimdiki başkaa aslında diğer bebğin tam tersini yaşıyorummneredeyse ozman hep uyumak isterdimm şimdi çok zor uyuyorumm hatta çoğu zaman uyanığımm sadece uyurmuyum diye yatıyorumm
inşallah senin ki bebiştendirr canımm