Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

yengeme yapıldı geçen ay ama tutmadı canım test aşılamadan 15 gün snr demişti dr u 15 gün snr yaptırdı kısmet bu ay tkr yapılacak rabbim tez zamanda hayırlısıyla hepimize nsip etsin inş

peki 15 günü nasıl hesap etti aşılama yapan günü saydımı saymadımı:bbo:

kızlar ben çıktım arada ugrarım görüşürüz a.e.olun.byee efnanı görürseniz çok slşm söyleyin.

slm kızlar ceylin canım negatif çıkmış üzüldüm senin adına ama hakkında hayırlısı diyelim artık

amin canım inş. bende senin gibi pko luyum ama bende hiç gecikme olmaz çok düzenli 26.gün mutlaka olur benimki

hımm bende gecikmeler oluyordu ama mutlaka olurdu ve kasık ağrısı bilmezdim ben bu ay çok ağrıyor kasıklarım nasıl olacak bilmiyorum artık

hayırlısı artık canım stres yapma kendine gerçi şimdi bende biraz stresliyim ne zaman olacağımı bilmiyorum niye ama mecburen beklicem

evet canım amin çok iyiler yani beni gördüler daha iyi oldular zemuszemus bende iyiym sen nasılsın

senin adına sevindim canım ben daha uzun süre göremeyeceğim annemleri çok ama çok özledimmm oda beni özlemişşşş rüyasında saçımı koklayıp özledimm diye bağırıyormuşşş (( annişkommmm benimmmmmmmm

aaayyy canım çok üzüldüm şimdi kıyamam gurbet çok zor oluyor demi boshayallersmile

evet canım gurbette olmak çok zor en son nisan ayında gördüm anneanneme baktığı için kendiside gelemiyor hasretlik çekiyoruz anlayacağın canımcımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…