Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

efnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaacım hayırlıs olsun çok sevindim senin adına gerçekten hem umreye bebişinle gideceksin hemde doğum günü sürprizi oldu sana rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin neyse ben çıkıyorum moralim çok bozuk malum dün anlattım konuyu herhalde benim çocuğum olmayacak hep bi aksilik önce kistlet sonra oldu düştü şimdide süt geliyo diye çocuğum olmazmış şua neyse kızlar kendinize iyi bakın hakkınıızı helal edin byeeeeeeeeeeeeeeeeeee

kıslarrr negatif benim ümidim yoktu çünküüüü

kızlar üzülmeyin ya ben sizi çok iyi anlıyorum bakın benim kaç gün oldu geçikeli farlutalda galiba söktürmüyor adetimi insan bu durumda bebeği değilde niye adet olamadığını kafaya takıyor ama doktorunuza muhakkak şu ilacı sorun cyclo progynova bide nette araştırın çok güzel şeyler çıkıyor çünkü bu hap adeti hormonları düzene sokuyor ama korumuyor ben haftaya perşembeye kadar adet olmazsam tekrar gidecem doktoruma bu hapları soracam iki ayım boşa geçti beklemekten

bişey sormak istiyorum ben 13 temmuz da aşılama oldum şimdi ben aşılama olduğum günü sayarakmı 15.günü hesaplicam saymadanmı

evet canım hamile kesinleşti kanda baktırdı çok sevindik

aaayyyyyyy gerçektenmiiiii çok sevindim yaa ne güzel bi haber bu böylee ne kadarlıkmış peki ay görürseniz nolur benim adıma tebrik edin belki denk gelemeyiz tatildeyimya malum kaç haftalıkmış peki nasıl öğrenmiş belirtileri filanmı vardıki çokmu sordum yaa ksra bakmayın çok hheyecan yaptımda sanki ben hamilşeyimm

X