Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

kızlar herkese iyi akşamlar şimdiden ben kaçar haydin görüşürükopuyorumnanaktan

inş canım saol hepimiz için hayırlısı zaten korkunun ecele faydası yok yarın ilk işim doktora gitmek olucak adeti bekliyeyim diyodum ama böyle tedirgin beklemeye dayanamıcam neyse çıksın ortaya herşey

tesekkurler ebrarcım.
senin hamileliğin nasıl geciyor.
ne kadar oldunuz.
sıkıntıların varmı bulantı,baş donmesi falan..

canım benim gebelik devam etmedi maalesef 3,5 haftalıkken düşük yaptım neyse ben şimdi çıkmak zorundayım yarın devam ederiz canım

canım zaten aslen fatsalıyız ev falan samsunda yani her yıl izine samsuna gelirdik eşimle internette tanışdık tavla oynarken zemuszemus sonra bi kış izine gelmiştim yüz yüze görüştük o sene yazın 3 ay kaldım samsunda iyice görüştük ettik yaz sonu istemeye geldiler nişan peşinden 2007nin başında evlendik çok zorluklar atlattım ama babam karşı çıktı eşimin ailesini beğenmedi kültürleriniz uymuyor sen almanyayı bırakıp türkiyeye nasıl alışacaksın falan işte bide amcamlar çok karıştı yabancıya gitmesin sülaladen evlensin diye derler ya aşk gözü kör ediyor gerçekten öyle herşey pes pembe geliyor sonra anlıyorsun bazen tartışma olunca babama hak veriyorum sonrada bakıyorum her evlilikte olan şeyler ama babam bi kere istemedi ya o yüzden eşim ağzında kuş tutsa yinede yaranamaz babam soğuk davranıyor erkek kardeşim hiç konuşmuyor arada ben kalıyorum ama eşime yansıtmıyorum üstelik annemler kardeşim ve biz aynı apartmandayız düşün yani[/QUOTE]

fff Allah kolaylık versin canım yaa.arada kalmak zordur bilirim.birde erkekler gercekten bu konuda daha alıngan oluyorlar.iş sana düsüyor valla.hem eşine bunları sezdirmeyeceksin onu sevdiğini normalden daha da fazla göstereceksin,hemde ailene gercekten mutlu oldugunu onların tepkılerının senın huzurunu bozdugunu tatlılıkla anlatacaksın.ancak cözüm boyle olabilir sanırsam.

göğüslerinde akıntımı var hemen doktora git ihmal etme bebeğini ne zaman sütten kestin canım onun için olabilirMİ

hem sadece gögüslerimde akıntıda deil 20 gündür baş dönmesi halsizlik yorgunluk parmagımı oynatmaya takadim yok gögüslerimde şiti ama neolduysa iki gündür bir rahatlama var gögüslerimde ailedede birinci derecede kanser vakası olunca ister istemez endişeleniyorum

anladım canım bendede fibroadeneom var göğüslerimde ama sen fazla ihmal etmişsin niye gitmedin bir an evvel git ben her sene kontrole gidiyorum

fff Allah kolaylık versin canım yaa.arada kalmak zordur bilirim.birde erkekler gercekten bu konuda daha alıngan oluyorlar.iş sana düsüyor valla.hem eşine bunları sezdirmeyeceksin onu sevdiğini normalden daha da fazla göstereceksin,hemde ailene gercekten mutlu oldugunu onların tepkılerının senın huzurunu bozdugunu tatlılıkla anlatacaksın.ancak cözüm boyle olabilir sanırsam.[/QUOTE]
gerçekten öyle arkadaşım eşime hiç anlatmıyorum tartışma her evlilikte olur aileme hissettirmiyorum zor durumda olsam maddi manevi hiç açmam aileme
kızlaaaaaaaaaaaaaar ben gellldddiiiiiiimmmmm

hoşgeldin ne dedi doktorun çatladım vallaha

selamm kızlarr ben geldim testi yaptımm yine çok çok silik çıktı ama sanki sabahkine nazaran biraz daha belirginn resmi yayınlıcamm şimdi sizde bakınn söyleyin bana olur mu?

sanki daha belirgin dimi sabahkine göre 11 buçuk saat geçti ilk tetstin üzerinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…