tedirgin olmakta haklısın ama elden gelen bisey yokki canım..
Haktan hayırlısı..
asıl senin bu durumlardan dolayı daha sık gitmen lazım doktora bence.sıkı kontrol de fayda vardır.
Sen içini ferah tut inşallah bundan sonrası ii olur.
göğüslerinde akıntımı var hemen doktora git ihmal etme bebeğini ne zaman sütten kestin canım onun için olabilirMİ
tesekkurler ebrarcım.
senin hamileliğin nasıl geciyor.
ne kadar oldunuz.
sıkıntıların varmı bulantı,baş donmesi falan..
göğüslerinde akıntımı var hemen doktora git ihmal etme bebeğini ne zaman sütten kestin canım onun için olabilirMİ
hem sadece gögüslerimde akıntıda deil 20 gündür baş dönmesi halsizlik yorgunluk parmagımı oynatmaya takadim yok gögüslerimde şiti ama neolduysa iki gündür bir rahatlama var gögüslerimde ailedede birinci derecede kanser vakası olunca ister istemez endişeleniyorum
anladım canım bendede fibroadeneom var göğüslerimde ama sen fazla ihmal etmişsin niye gitmedin bir an evvel git ben her sene kontrole gidiyorum
canım zaten aslen fatsalıyız ev falan samsunda yani her yıl izine samsuna gelirdik eşimle internette tanışdık tavla oynarken zemuszemus sonra bi kış izine gelmiştim yüz yüze görüştük o sene yazın 3 ay kaldım samsunda iyice görüştük ettik yaz sonu istemeye geldiler nişan peşinden 2007nin başında evlendik çok zorluklar atlattım ama babam karşı çıktı eşimin ailesini beğenmedi kültürleriniz uymuyor sen almanyayı bırakıp türkiyeye nasıl alışacaksın falan işte bide amcamlar çok karıştı yabancıya gitmesin sülaladen evlensin diye derler ya aşk gözü kör ediyor gerçekten öyle herşey pes pembe geliyor sonra anlıyorsun bazen tartışma olunca babama hak veriyorum sonrada bakıyorum her evlilikte olan şeyler ama babam bi kere istemedi ya o yüzden eşim ağzında kuş tutsa yinede yaranamaz babam soğuk davranıyor erkek kardeşim hiç konuşmuyor arada ben kalıyorum ama eşime yansıtmıyorum üstelik annemler kardeşim ve biz aynı apartmandayız düşün yani
kızlaaaaaaaaaaaaaar ben gellldddiiiiiiimmmmm
Eki Görüntüle 49748 saat 16.00 daki test kızlarrr