kızlar yarın adetime 3 gün kalmış olucak
bi test yapsammı yarın sabah erkenmi acaba.
bu ay tutucam kendimi adetim gelmezse yapıcam diyordumm amaa meraklanıyorum
teşekür ederim saol bende kimse cvb vermiyecek sanmıştım herşey yolunda olunca adetimi bekliyeyim demiştim birde sıktıgım zaman gögüslerimden sarımtrak bir sıvı geliyo buda başka bir hastalık habercisi olabilir diye beklemeyi seçmiştim ama şimdi kafam çok karıştı
slm arkadaşlar ben yeni üyelerdenim ve 20 gündür aşşagı yukarı bütün hamilelik belirtilerini yaşıyodum adetime 7 gün var ve başdönmelerim azaldı gögüslerimde bir rahatlama var neler oluyo dersiniz sona yaklaşmışken
Deryacığım okudunmu canım kacıncı günümdeyim???? tepki vermedinde acaba arada kaçırdımı gözünden diye düşünmdüm
öncelikle hoşgeldin bende yeni hamileyim göğüslerimde pek bişey yok hem daha 7 gün varmış sabret biraz canım
kepekli ekmek sen yemek yiyince karnın davul gibi oluyomu ben çok fenayım karnım geriliyo resmen bide kanda kaç çıktı yazdım sana ama cevep yazmadın
kuzucum yazdım ama gözunden kactı sanırım.
ben daha calısmalara yeni basladım.henuz bebişim yok.inşallah olur :dance:
ben daha doktor arastırayım ,tahlil yaptırayım mı ,vitamin kullanayım mı ..bu aşamadayım
inşallah bi zaman sonra sizin mertebeye erişirimboshayallersmile
öncelikle hoşgeldin bende yeni hamileyim göğüslerimde pek bişey yok hem daha 7 gün varmış sabret biraz canım
kuzucum yazdım ama gözunden kactı sanırım.
ben daha calısmalara yeni basladım.henuz bebişim yok.inşallah olur :dance:
ben daha doktor arastırayım ,tahlil yaptırayım mı ,vitamin kullanayım mı ..bu aşamadayım
inşallah bi zaman sonra sizin mertebeye erişirimboshayallersmile
canım inş.sen bizim yaşadıklarımızı yaşamazsın sorunsuz sağlıklı bi şekilde inş.ilk denemende hamiş olursun
bu ilk hamileliğin mi olacak ..hani daha once dogum yapmıssan belki süt kanalların acılmıstır diyecegim ama..
bu konuda maalesef hic bilgim yok.ama oyle hastalık belirtisi diye düşünme.moralini kendin yükseltmelisin.
bolgesel bir iltihaptır belkı.gecici biseydir.belkıde senin hamilelik belirtin budur yerimseniben
ama ben yine merak ediyorum bence sen test yapmalısın a.s
bu benim ikinci bebegim olacak kısmetse 4 yaşında bi kızım var ama idrar testlerinde benim hamileligim çıkmıyo kızımdan öncede 4 tane düşük yaptım benim işler çok karışık yani hamilelikte gögüslerimden gelen akıntıda benim için büyük endişe sebebi babamıda akciger kanserinden kaybettim yani doktora gitmeye korkuyorum
tedirgin olmakta haklısın ama elden gelen bisey yokki canım..
Haktan hayırlısı..
asıl senin bu durumlardan dolayı daha sık gitmen lazım doktora bence.sıkı kontrol de fayda vardır.
Sen içini ferah tut inşallah bundan sonrası ii olur.
ay ne yapim ya artık ağlanacak durumuma gülüyorum çok stress yaptı bu olay banabuldum okudum canım kaçırmışım herhalde tamam tamam nie dalga geçionki sormadım tamam kaydirigubbakcemile3 baya olmuş senin ya hayırlısı olsun canım napalım nasip hayırlı vakti ne zamansa ozaman olsun allahtan gelene razıyız
mehtap sen almanyadan samsundaki eşini nsl buldun kız :uhm: