merhaba kızlar alttan muayeneyi hangi şartlarda yapıyorlar ?
canım kafam çok karıştı benmde ya tüm belirtiler var bende ateşim 37.2 hala ama bilmiyom artık ya çok yoruldum inan seni daha iyi anlıyorum şimdi
bende endometrioma kisti var
yani 2 kere açık sezeryan ameliyatı oldum hatta 2.cisini geçensene haziranda oldum
tekrarlayan bi kist ondan korkuyorum tekralarsa diye
bide kan uyuşmazlığı var bilmiyom herhalde dr ilk önce bi horman tahlili isteyebilir belki bilmiyoooooooooooooooooooooooooooommmmmmmmmmmmmm
[ı]ah canım ya kadın olmak bide üstüne çocuk isteyip uğraşmak gerçekten zormuş insanı yoruyor
kan uyuşmazlığını takma tıp ilerledi inşallah bebiş olurda sürekli kontrola gidersin bişe olmaz canım hem ilk bebekte pek zararı olmuyormuş diye okumuştum[/ı]
saol canım ya sizde olmasanız napardım bana acayip destek oldunuzu hepinizi çok seviyorum hakkınızı helal edin buarada benim randevum 3 te çıkıyorum evden yani hadi bakalım bana şans dileyin
mehtapcım facede bi resminiz var ona yorum yaptım burdan sölemek istemiorum hamile arkadaşlarımız var :dance:
slm arkadaşlar ben yeni üyelerdenim ve 20 gündür aşşagı yukarı bütün hamilelik belirtilerini yaşıyodum adetime 7 gün var ve başdönmelerim azaldı gögüslerimde bir rahatlama var neler oluyo dersiniz sona yaklaşmışken
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey ay gülmekten yerlere yatırdın beni evet ne kadar saçma demi nikah salonunu neyin yanına yapmışlar vallaha yeni yeni dikkatimi çekti o yazı orada hiç olmamış nete komik resimler arasına versem yeridir yanişte böyle şeylerde bi bizim memlekette oluyor ne yazıkki
kızlar yarın adetime 3 gün kalmış olucak
bi test yapsammı yarın sabah erkenmi acaba.
bu ay tutucam kendimi adetim gelmezse yapıcam diyordumm amaa meraklanıyorum
keske bir test yapsaydın az da olsa belli olurdu belki.
ben olsam dayanamaz yapardım kesin.
yaw sizin yerinize ben heyecanlanıyorum vallahi
anacım yapın yapın ne zarar olurki test yapmanın
var ise sayet ne ala :dance: yoksa üc gun sonrada cıkmaz nasılsa
ama üzülmek yoklmaz: