Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

SEN HAMİŞMİİN CNM COK SEVNDMM YENİ OKUORM YAAA COK MUTLUU OLDUM HARİKA Bİ HABER BUUUU:teytey::teytey::teytey::dance::dance:

SEN HAMİŞMİİN CNM COK SEVNDMM YENİ OKUORM YAAA COK MUTLUU OLDUM HARİKA Bİ HABER BUUUU:teytey::teytey::teytey::dance::dance:

canımmsınn inşallah ama test çok farklı çıktı karar vremedimm ama inşallah hayırlı ise bebiş vardır ama hiç bi belirtim yok sanki sadece şişkiniğim var azıcık oda ara ara hep değil kii

bak bence bekle yrn sabah tekrar yap testi ama baska marka al idrar damlatılandan ama hamişsin işteeeeee

canımmsınn inşallah ama test çok farklı çıktı karar vremedimm ama inşallah hayırlı ise bebiş vardır ama hiç bi belirtim yok sanki sadece şişkiniğim var azıcık oda ara ara hep değil kii

kız bak bu sitede var ya pozitif idrar testi ornekleri baksana o dedğin testten de var kıyasla işte

ay inşallah bebiş vardır canım gitsene hemen bi test daha yap yakınında eczane yokmu ay heycan yaptım vallaha şimdi
PELİN SBR CNM BEN KADINLAR KLUBU DİE BU GRUP YAPTIM KARIMASN DİEsositososito
evet iyi fikir vallaha grup yapnınca yanına nick isminide not ala biliyormusun?

ay inşallah bebiş vardır canım gitsene hemen bi test daha yap yakınında eczane yokmu ay heycan yaptım vallaha şimdi

evet iyi fikir vallaha grup yapnınca yanına nick isminide not ala biliyormusun?

YOK CNM YA ALINMIO HERHALDE ZAMANLA ASINA OLUOSUN ZATEN YUZLERİNE ALISIRSIN COK TANIMAZSAN NİCK NEYDİ DİE SORARSINsositososito

bak bence bekle yrn sabah tekrar yap testi ama baska marka al idrar damlatılandan ama hamişsin işteeeeee
evet canımm yarın sabah yine yaparımm idrar testini bugün alırım her zaman kullandığım tetsen

kız bak bu sitede var ya pozitif idrar testi ornekleri baksana o dedğin testten de var kıyasla işte
evet canım zaten yapar yapmaz baktım pozitif test örneklerine netten vardı aynı tasttenn aynı şekilde

masum pisi sende doktora gidicekmişin adet günün geçti mi nasılsın şimdi benim adet günümde 23 temmuz inşallah olmam inşallah sabah yaptığım test doğrudur

hayırlı olsun canımmmmmm

kızlarr sabah resmini çektimm yatak odamda evde misafir vardı sabah ezanında yaptımm hadi görümcem kapıya gelmesin mii ay kabı falan nasıl saklasam diye şaşırdımm çok şükür yakalanmadımm eğer yükleyebilirsem bakın

ama kızlarr resim okadar siliktiki çekiyorum çekiyorumm çıkmadı silik olduğundan ama ben yinede yakalayabildiğim kadarını yükleyebilirsem bi bakınn

masum pisi sende doktora gidicekmişin adet günün geçti mi nasılsın şimdi benim adet günümde 23 temmuz inşallah olmam inşallah sabah yaptığım test doğrudur

gecti kusum dün olmam lzmdı
zaten atesimde 37.3 dün sabah tekrar test yptım oda pozitif cok sükürr ama sancım var doktor gel bi bakalım dedii

ay valla inşallah ama hala inanamıyorum ki var mı yok mu pişman oldum sanki herzaman aldığım testten almadığıma ama ben valla farklı test çıkıcanı bilemedimm

canım inş. doğrudur test hadi senden de güzel haberler alalım darısı hepimizin başına hep beraber halaya kızlarrr:teytey::teytey::teytey:

kızlarr yüklayamiyorumm kii nasıl yapıcamm bilgisi olan var mı laptop ve hafıza kartı arasında geçiş yapıyorum ama kaydettirim taşıyamıyıorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…