Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Haklısın canım biliyorum herkes haklı ama kafam almıyor bunu hükmedemiyorum kendime, sende hemen git canım doktora inşaallah bir sıkıntınız yoktur varsada hemen çözüm ararsınız tıp çok ilerledi biz niye kendimizi kasıyorsak,eğer tedavi gerekirse herkes duyacak diye korkuyorum ben sanki duyarlarsa ne olur demeyin herkesin diyeceği belli biz demiştik hemen yapın diye sanki hemen yapmaya başlasak o sorun olmayacaktı dimi.

evet cnm bende psikolojik olduğuna çok inanıyorum
geçen ay yaa kesin hamileyim dedim
işte midem falan bile bulanmaya başlamıştı
kasığım ağrıyordu
daha bir sürü psikolojik belirtiler vardı.
hamile olmadığımı öğrendm ve hepsi sona erdi.
bu ay umursamadım gerçekten umursamadım sadece merak ediyorum.
life-city inan bana korunmayı bırakır bırakmaz hamile kalanlara şok oluyorum ya taktiği falan varsa söylesinler bize de ya

evet hele bi ablamın çocuuğu vardı
ikinciyi yaptı oda yemin ediyor iki kere yapabildim o ay diye(yumurtlamaya denk gelmiş ama) ikiz oldu. yani biri bi gün tutmuş diğeri 3 gün snra tutmuş demiş doktor.
şoook oldum bennn:1shok:
yani bu kadarıda pes diyorum gerçekten.
allah ol dedimi herşey oluyor işte.
sadece ayaklarımı kaldırdım belli bi süre diyo 10 dk fln.
başka bişey yapmadım diyor

inşallah canım amiiiiiiiin

Bizde amin diyelim senin duana:)

benim eşimde kısa dönem yaptı geldi cok şükür.bende hic cesaret edemedim o yokken hamilelik sürecini gecirmeye.
ama artık buradalarya cok sükür.işte şimdi tam yeri tam zamanı sositososito

duana bizde amin diyelim canımcım herşey gönlümüzce olsun

Lifecity Allah istedimi herşey olur bu işler gerçekten nasip biz tedbirimizi alıp takdiri Allah'a bırakıcaz, Allah isyan etmekten korusun bizi.

benim eşimde kısa dönem yaptı geldi cok şükür.bende hic cesaret edemedim o yokken hamilelik sürecini gecirmeye.
ama artık buradalarya cok sükür.işte şimdi tam yeri tam zamanı sositososito

bence en iyisini yapmışsın ben kızımı baba askerdeyken doğurdum hani düğün ve doğum unutulmazya hala çok yanlızdım diye düşünürüm o an istiyo insan yanında

burdada sabah yağmış
şimdide yağdı yağıcak.
kepekliekmek nerde oturuyosun sen?

ahhh ahhhh eşimde arlık ayında gidecekkk bizde ara verdik bebiş için

ceylincim İnsallah güzel bir yere düser benim eşimde aralıkta gitmişti.seninkide kısa donemse aralık en ideal zamanmıs askerlik için.
kolay değil ne senin için ne onun için ama dayanıyorsun bir sekilde ben sık sık gittim ziyaretine, üzüldüğümü sıkıldıgımı belli etmemeye calıstım onun durumu daha zor gibi geldi bana.
inşallah sizinkide su gibi gecer

Lifecity Allah istedimi herşey olur bu işler gerçekten nasip biz tedbirimizi alıp takdiri Allah'a bırakıcaz, Allah isyan etmekten korusun bizi.

öyle cnm tabi.
nasibe kısmete en önemlisi allaha inancımız olucak.
allah sağlıklı hamilelikler nasip etsn

Benim problemim biraz daha farklı konunuzu bölmek istemem.Yazan arkadaşlarla şunu paylaşmak istiyorum.Bir arkadaşımın adetleri çok düzensizdi.Evlenmeden öncede 2 yıl kadar doğumkontrol ilacı kullandı.Evlendikten sonrada kullandı adetleri düzene girip çocuk sahibi olabilsin diye.Olmuyor diye çok üzülüyordu çünkü ilaç bile adetlerini düzene sokamamıstı.Derken ilacıda bıraktı bebektende ümidi kesti.Bekleyeceğim sonra yeniden başlayacağım tedaviye düşünmekten yoruldum dedi.2 ay sonra teyze olacağımızı öğrendik.İnşallah moral verir hepinize.İyi şeyler düşünelim iyi şeyler olsun )

inş canım evet kısa dönem yapacak bende elimden geldiğince ziyaretine gitmeye çalışacağım bakalım inş doğuya düşmez kokartı olduğu için ümitleniyoruz işte inş olmazzz evet onların durumu daha zor ben çalışacağım kışın vakit çabuk geçer sanırım bişeylerle uğraşınca her şeyin hayırlısı olsun vallaaa

Ceylincim zor oluyor ama gerçekten geçip gidiyor insan içindeyken anlamıyor pek gerçi ben eşimden daha sabırlıydım,ben hiç ziyaretine gidemedim o da gelemedi öyle geçti.

Herşey kafada bitiyor işte ah ben bunu başardığım vakit hamile kalırım zaten.

kızlar bu büyükşehirin kadın sağlığı ve aile merkezleri hakkında bilginiz var mı.
ben şimdi araştırıyorum da görüntüleme merkezleri falan güzele benziyor.
hem rahim ve göğüs kanseri için tetkikler yapılabiliyormus.
gebelik öncesi danısmanlıkta veriyorlarmış.nasıl acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…