Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

vallaha ne desem yanlış olur güzelim ben adet olamadığım farlutal kullandığım için göbeğim baya kat yaptı sinir oldum ama yumurtamada böyle bişe olurmu bilemem
gerçe artık hiç bişeye şaşırmadım dün başka topikte okudum hamileyken boyu uzayanlar oluyormuş şaştım kaldım kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 şaşırdım hamilelik belirtileri çok değişiyo ama boy uzaması şaşaırdım

ya benim adetten önce olurdu sonra giderdi
bu ayda öyle oldu ama dün akşam farkettim göbeğim çıkmış ve ben yumurtlama günlerindeyim ondan olabilir mi merak ettim

kaydirigubbakcemile3 bende uzun boyluyum hep keşke kısa boylu olsam demişimdir. topuklu ayakkabı gıyemıyorum cunkuuu

boyun kaçki???
benimki 1,60
almanyada yaşarken hep kompleksteydim boyum yüzünden malum oradakiler hep uzun boylu ama türkiyeye geldiğimden beri normal hissediyorum kendimi burada kısa boylular çok var kaydirigubbakcemile3

boyun kaç ki senin
hem ben bu kadar kısa olmama rağmen hiç topuklu giymem hep spor hep babet giyerim

ayy hakkaten mehtap çok uzunlar onlar ya çok sulak yerde büyümüşler galiba ee ben urfada kurak çöl ikliminde anca bu kadar oldumkaydirigubbakcemile3

hoşgeldin funmak canım adet olmana yakın falan hamileliğini daha öğrenmeden bir belirti yaşadın mı yardımcı olurmusun bizlere

canım sadece deli gibi karpuz yedim o kadar adetim geçmeden ne göğüste şişlik ne göğüste kararma vs hiç olmadı adetim gecikmesinden 1-2 gun sonra karnımda cok sıcak oldu su anda da karnım soğuk ama geceleri çok sıcak oluyor ordan anladım cnm zaten sabahları cok az da olsa bulantım bşladı bu sabah özellikle vardı midem ağzıma gelcek gibi oldu peynir zeytin ve kepekli galete yedim geçti tatlıyı hiç aramıyorum hatta mümkünse gözüm görmesin

kızlarr bişey diyecem ya
benim bu aralar göbeğim çıktı ya
yumurtlama döneminde olur mu böyle bişey daha önce dikkat etmedim hiç
regl döneminde ödem oluyor göbek çıkıyor ama şimdi niye çıktı anlamadım
kilo da almadım

canım benimde öyle oldu hamileymişim meğer hata del gibi platesler yaptım göbeklendim diye kiloda almamıstım oysaki :nazar:

hoşbulduk canım ne olsun koçişten ancak sıra geldi bana şimdide traş oluyor vaktim var yanii 2 saat kadar bende burdayımm inşş

hoşbulduk canım ne olsun koçişten ancak sıra geldi bana şimdide traş oluyor vaktim var yanii 2 saat kadar bende burdayımm inşş

hoşgeldin canım naber
aman bizdede öyle oluyor akşamları evde nete girmeye bana fırsat kalmıyor kociş hep müzik indiriyor yüklerken elleyemezmişim sempatiksalakcinni
kız ne traşı o öyle 2 saat nete girmenin yüzünden adamı kitledinmi banyoya ne yaptın sositososito

hoşgeldin canım naber
aman bizdede öyle oluyor akşamları evde nete girmeye bana fırsat kalmıyor kociş hep müzik indiriyor yüklerken elleyemezmişim sempatiksalakcinni
kız ne traşı o öyle 2 saat nete girmenin yüzünden adamı kitledinmi banyoya ne yaptın sositososito

yok canım traş oldu ve borsası açılana kadar ben netteyim canımcım

hoşgeldin canım naber

Ay valla kızlar hepimiz bir alemsiniz yaa :) :) :)

X