Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

sultanın sesi soluğu kesildi alooooooooo ordamısın arkadaşım testmi yapıyorsun yoksa

sanırım test yapmaya gittii canımmmm
sende çok güzel bir gelin olmuşsun kulübümüzün bütün kadınları maşallah hepsi birbirinden güzel....

yaa bn bişi sorucam.bnim bugün 24. günüm ve 28 günde bir oluyorum ama bn bugün röntgen çektirdim.eşimde sabahtan beri arıyo nie test yaptırmadan çektirdin die.eğer varsa ne gbi bi sorun çıkarır?

merhaba arkadaşlar 16 temmuzu bekliyordom bu gün 20 temmuz bebişim geliyor mudur acaba. allah herkesin gönlüne göre versin inşallah

ay nasıl dayandın test yapmadınmı hala benimde 16 sıydı 17 sinde test yaptım ikinci çizgi silik çıktı kanda baktırdım kesin hamileyim

yaa bn bişi sorucam.bnim bugün 24. günüm ve 28 günde bir oluyorum ama bn bugün röntgen çektirdim.eşimde sabahtan beri arıyo nie test yaptırmadan çektirdin die.eğer varsa ne gbi bi sorun çıkarır?

Canım bunu söyleyeceğimi hiç düşünmüyordum ama inşallah hamile degilsindir çünki çocuğun sakat olmasına neden oluyormuş röntgen

sanırım test yapmaya gittii canımmmm
sende çok güzel bir gelin olmuşsun kulübümüzün bütün kadınları maşallah hepsi birbirinden güzel....
tşk ederim canım
kızlar nasılsınızzz
hoşgeldin canım biz iyiyiz
vallaha ben bilemeyeceğim canım bi doktora danışsaydın keşke zararı olurmu diye nette araştırsana bi kesin başına gelen olmuştur
arkadaşlar merhabalar ben geldim olumunekankayizsmile
hoşgeldin naber

bilmem ki bende sesleniyorum ama kimse konuşmuyo röntgen konusunda pek bilgiye sahip deilim cnm ama inş. bi zararı dokunmaz
sağol canım ya biri duydu sesimi.anladığım kadarıyla face de ekliolar birbirlerini.cevap vermiolar ama belki eklemek istersiniz SİNEM TÜRKOĞLU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…