Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Yok canımya keşke hamile olsamda desemki bütün sıkıntılarım bundan,kilo alıyorum çünkü hamileyim artık diyet yapmaya çalışmama gerek yok desem,memlekete giidnce bebek yok mu diye soran herkese evet bende hamileyim diyebilsem ama yok değilim işte maalesef değilim

aaa hayret bişey ya üşüyorsun ha
canım böyle şikayetlerin olduğunu bilmiyordum
o zaman sen bi an önce görün bi doktora

Ebrar bu bende uzun süredir var hep var aslında ama bu aralar arttı muhtemelen kan değerlerim düştü yine ondan oluyordur,ama kilo almak kafamı karıştırdı guatır troit olabilir diye şüpheleniyorum.

Gidicem inşaallah bayan dahiliyeci izindeydi dönmüşse yarın gidicem inşaallah.

canım bence de bi an önce git
olmaz ki böyle hayattan bıkar insan hergün halsiz
çıkıp gezmek istesen gidemezsin bi yere
ayy eflalim kuşum kız kalk hemen git yaa

Aynen öyle hayattan bezdim evimin işini yapıyorum tamam ama sonra sanki kilolarca ağırlık taşımışım gibi oluyor,akşama hiç enerjim kalmıyor e bişey yapazsak çocuğumuz nasıl olacak bizim,baktım şimdi doktor gelmiş yarın giderrim inşaallah.

canım her zaman derler üşenenin ne oğlu olur nede kızı diyee
üşenmeyelim kızlarrr tabiki diyene bakk ( yani ben üşengeçlikte üstüme yok )

canım ya rabbim yardımcın olsun
git bakalım ne diyecek doktor
canım anemi falan varmıydı sende

Vardı canım en son geçen sene kullanmıştım ilaç,bilmiyorum ya birde unutkanlık var bak onu bile unuttum :)
Ceylin bu söz bana çok yakışıyor gerçekten erindiğim için çocuğum olmuyor benim.

Hayırlısı artık kızlar ay şöyle bir çek up a girsem herşeyime baksalar ne var ne yok içim rahatlasa.Çok uykum var biraz uyumuya çalışıcam.

Ceylin kız anket yapalım bizim topikte bizim gibi üşenip yapmayanlar var mı acabakaydirigubbakcemile3

Sağolun kızlar sonra görüşürüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…