Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

günaydın kızlar nasılsınız. ben uykusuzum sıcakdan hiç uyuyamadan işe geldim. dün patron geldi çıkmak zorunda kaldım.geçmişi okim dedim ama çok sayfa var okuyamadım.
yine işlerim var hepinizi öptüm öğleden sonra boşum ozaman görüşürüz.

iyiyim canım bugün işimi bitirmem lazım gelir gelmez başladım işe inş. biter de rahatlarım
şu dönemi bi sonlandırırsam rahat edicem

gunaydın hatunlaar. opuyorumnanaktan
bir uykum varki anlatamam mirmirmirmir
ya hergunde iş olmaz kı ama.keske bıgın calıssak bıgun tatıl olsa .
efnanın guzel haberını aldık.inşallah kolaylıkla gıder gelır umreye bızede dua eder .
sizde ne var ne yok.

günaydın kepeklim
ayy hiç sorma yaa benimde uykum var
bütün gün böyle uykusuz çekilmez ki amaa

ayy kızlar efnan için çok sevindim
bize de nasip olur mu oralara gitmekboshayallersmile

rabbim oralara gitmeyi bizede nasip eder inşşş kıslarrrr
uykum var demeyin lüftennn yoksa benimde uykum gelir :)))

Günaydın kızlar geçmişi okuyum dedimde anca geldim hepsini okumadım ama,nasılsınız?

Ay herkesinde uykusu var anlaşılan akşam çalışma olmuşkaydirigubbakcemile3 şaka şaka ya sizler hem iş kadınısınız hem ev bu sıcaklarda yorulmanız normal bana ne oluyor peki artık bu halsizliklerden uyku halinden fenalık geldi yarın artık inşaallah dahiliyeye gidicem,bebek çalışması bile yapamıyorum yorgunluktan,akşam yattım uyudum dün yumurtlama günümdü hemde :KK43:

Yorgunum kızlar yorgun. Ben deki belirtileri yazıyım
Halsizlik
Yorgunluk
Uyku hali
Sinirlilik
Kilo artışı
Üşüme( bu sıcakta akşamları üşüyorum)

ayyy canım benimmm valla dün akşam eşim istendi biraz ama hiç halim yoktu bide beni kızdırmıştı bende istemedim sonra yattı uyudu garibim kötükedihüso

eflalim canım sanırım bu aralar hepimizde yoğunluk var
sende havalardan yani sıcaktan o kadar halsiz düşmüşsündür

X