Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

mehtapcım ben hep düşük bel pantolan giyiyorum hepsi kasıklarda yani değmesi imkansız :1no2:

neyse kızlar,ben yemeğe gireyim yavaş yavaş akşam olmadan yiyelim ağırlık yapıyor sonra...size iyi muhabbetler...

selamm kızlarr :nazar::nazar: lekem devam ediyoo hala ama çok çok çok şükür RABBİMİZE bugünn bebişimin kesesini gördük 15 gün sonra kalb atışını duyalım dedi doktor ama malesef yokum burda inşallah 1 ay yda 1,5 ay sonra duyarımmm kızlarr bu ara ben artıkk gidicemm hafta içi ALLAHIN izniyle o arada kendinize iyi bakınn ALLAHA emanet olunn listemizde adı geçenleri yazdımm inşallah o yüce topraklarda hepinizin muradı için dua edicemm en fazla 2 3gün daha nete girerim sonra yolcuyum tam tarih belli değil herşeyinn başı sağlıkk gerisi boş kızlarr dikkat edinn kendinizee

kızlarrr sizden bi isteğimm var çok önemli dua listemiz vardı ben ve evhan düzenliyoduu ben malumm gidiyorumm evhanda ara vermiş onu biriniz alsanız ve devam ettirsenizz çok üzülüyorumm yarım kalmasınn lütfen 1 2 derkenn biter önemli olan gündemde tutabilmek dualarımız yarım kalmasınn ben devam edicem okumaya gitsem bile İNŞALLAH

besmele.gif

SALATI TEFRİCİYE 4444 41 YASİN-İ ŞERİF
EVHAN----------------------------25 :nazar: ----------------------------------1 :nazar:
EFNANİM---------------------1300:nazar:-----------------------9:nazar:
KMEHTAP------------------- :nazar:--------------------------------------- :nazar:
MASUM PİSİ---------------------------- :nazar:--------------------------------- :nazar:
MELİSAX----------------- 25:nazar:------------------------------------2 :nazar:
LİTTLEANGEL--------------------------- :nazar:-----------------------------------5:nazar:
REYANN--------------- :nazar:------------------------------------- :nazar:
SBR------------------------------------150:nazar:---------------------------------1 :nazar:
HÜMEYRA------------------------------- :nazar:--------------------------------- 1:nazar:
GNL06----------------------------------- :nazar:-------------------------------------:nazar:
MAYAAAA----------------------------100:nazar:----------------------------:nazar:
DÖZTÜRK-------------------------------------------:nazar:----------:nazar:
CANDAS------------------------------------------115:nazar:
GÜL78----------------------------------------3
TOPLAM-------------------------------1718--------------------------------------19

KIZLARR BİRAZ DAHA GAYRET EDELİM YAAA LİÜFENN DUALARIMIZ YARIMM KALMASINN

Kızlarr listemiziz son hali sanırım bu eksk olan varsa düzelttirsinn ve liütfen biriniz devam ettirsinn

Yanıyorum kızlar bugün ateşim 37 oldu ilk defa şuan esintili bir hava var ama ben yandım sıcaktan yanıyorum acaba bebekten mi

Efnan canım hadi gözün aydın iyi haber oldu bu bize bu arada perşembe mi gidiyorsun babannem de gidiyorda perşembe günü umreye hadi canım git gel seni özlücez dua işine gelince canım ben nasıl yapıldığını bilmiyorum ama arkadaşlar halleder sanırım

selamm kızlarr :nazar::nazar: lekem devam ediyoo hala ama çok çok çok şükür RABBİMİZE bugünn bebişimin kesesini gördük 15 gün sonra kalb atışını duyalım dedi doktor ama malesef yokum burda inşallah 1 ay yda 1,5 ay sonra duyarımmm kızlarr bu ara ben artıkk gidicemm hafta içi ALLAHIN izniyle o arada kendinize iyi bakınn ALLAHA emanet olunn listemizde adı geçenleri yazdımm inşallah o yüce topraklarda hepinizin muradı için dua edicemm en fazla 2 3gün daha nete girerim sonra yolcuyum tam tarih belli değil herşeyinn başı sağlıkk gerisi boş kızlarr dikkat edinn kendinizee

canımcım senin adına çok sevindimmm hayırlısı ile git gel canım dualarımız seninle
dua listesine gelince okuyan olurda söylerlerse listeye eklerim canım merak etme gözün arkada kalmasın dikkat et kendine oralarda çok öpüyorum seni canımcım

canım benim bütün gün seni çok merak ettim ama iyi haberini okudum ya çok sevindim canım rabbim sağ salim kucağına almak nasip etsin bebişini canım sana şimdiden hayırlı yolculuklar bizlerede dua et oralarda unutma bizleri rabbim hepimize her isteyene sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah dua listesinide ben yaparım dicem ama bundan sonra pek vaktim olmicak benimde ders çalışıcam canım sık giremem yani başka bir arkadaşımız yapar kendine dikkat et canım allaha emanet ol olumunekankayizsmile

günaydın ceylinim nasılsın canım
biraz önce okudum d.k hapını yarı da kesmişsin
ewet bende bi defa yarıda bıraktım iki gün sonra regl oldum

X