Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
geldik kiz. yakinda patlarmiyim acaba diye düsünüyordum :)
yoklama alamaya kalkarsakkkkk oooooooooooooooooo iş çok uzar
canım günaydın naıslın sen gebeliğini ne zaman öğrenmiştin
günydın kızlar nasılsınz
günydın kızlar nasılsınz
günaydın tatlımmmmmmmmmmm ben regl den 4 gün önce öğrendim ama idrar la değil gidip kan tahlili yaptırmıştım evde yapılan testlere hiç güvenmiyorum da
günaydın hanımlarrrnasılsınız,bişey sorucam ya çok özel olucak ama eşimle sabah birlikte olduk çok hassas davranarak,az öncede bişey şak diye aktı,bi baktım korkarak sıvıymış inş kötü bişey olmaz dimi yaa sanki heran bişey akıcak gibi hissediyorum..:26:
günaydın hanımlarrrnasılsınız,bişey sorucam ya çok özel olucak ama eşimle sabah birlikte olduk çok hassas davranarak,az öncede bişey şak diye aktı,bi baktım korkarak sıvıymış inş kötü bişey olmaz dimi yaa sanki heran bişey akıcak gibi hissediyorum..:26:
kizlar burda hala kar yagiyo. yerler yollar bembeyaz ama kar buz olmus artik millet arabalarla kayak yapiyo resmen. beklenmedik kadar cok yagdigi icin koskoca almanyada tuzda bitmis :)
iim kızlar mide bulantım dışınta çok bulanıyor midem bide az önce cizelgemi grdm saka gibi 6 ay bittii ama cok sukur eksiğimz kalmdı dunde sampuan bbek yagıı vs. Gibi alışverişlermzi tmamladık bi eyalar gelicek birde hüma hnm:)