Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

he kizlar birde esim pusat ismini cok begeniyor. ben hic sevmiyorum ya. cocuklar pussi pussi der ayyy nonoslar gibi ne o öyle. hem pussy diye americanlar kadinlarin seysinede diyo igrenc bi isim

hosbulduk ebrarcim.
tmm canim bundan sonra sabah ilk isim siteye girmek olacak. kiz bugün yine iyi geldim. yani erken baska zaman millet yemege gidiyo ben yeni girebiliyom

günaydın hanımlarrrnasılsınız,bişey sorucam ya çok özel olucak ama :KK69:eşimle sabah birlikte olduk çok hassas davranarak,az öncede bişey şak diye aktı,bi baktım korkarak sıvıymış inş kötü bişey olmaz dimi yaa sanki heran bişey akıcak gibi hissediyorum..:26:

iim kızlar mide bulantım dışınta çok bulanıyor midem bide az önce cizelgemi grdm saka gibi 6 ay bittii ama cok sukur eksiğimz kalmdı dunde sampuan bbek yagıı vs. gibi alışverişlermzi tmamladık bi eyalar gelicek birde hüma hnm:)

günaydın hanımlarrrnasılsınız,bişey sorucam ya çok özel olucak ama :KK69:eşimle sabah birlikte olduk çok hassas davranarak,az öncede bişey şak diye aktı,bi baktım korkarak sıvıymış inş kötü bişey olmaz dimi yaa sanki heran bişey akıcak gibi hissediyorum..:26:

korkma kız bişi olmaz hem kıntın çok olucak artık hele beraberlikten sonra daha çok

korkma kız bişi olmaz hem kıntın çok olucak artık hele beraberlikten sonra daha çok

kizlar burda hala kar yagiyo. yerler yollar bembeyaz ama kar buz olmus artik millet arabalarla kayak yapiyo resmen. beklenmedik kadar cok yagdigi icin koskoca almanyada tuzda bitmis :)

günaydın melisacım tatlım o korkular hepimizde oluyor inan ama içini rahat tut inş. Bişey olmaz bende lavaboya hep korkarak gidip çamaşırıma her baktığımda binlerce kez şükrediyorum bişey yok diye

kizlar burda hala kar yagiyo. yerler yollar bembeyaz ama kar buz olmus artik millet arabalarla kayak yapiyo resmen. beklenmedik kadar cok yagdigi icin koskoca almanyada tuzda bitmis :)

yuh tuz mu bitmiş ama kar yağması çok guzel bu sene kıs daha yeni geldi buralara ama haftasonu tum turkiyede kar bekleniyor

iim kızlar mide bulantım dışınta çok bulanıyor midem bide az önce cizelgemi grdm saka gibi 6 ay bittii ama cok sukur eksiğimz kalmdı dunde sampuan bbek yagıı vs. Gibi alışverişlermzi tmamladık bi eyalar gelicek birde hüma hnm:)

maşallah canım siz bayağa hızlısınız biz hala hiçbişey almadık eşimde pek almaktan yana deil son 3 ay içinde alırız herşeyi diyor bende hepsini bianda alamayız diyorum ama izin vermiyor ama ben durama alırım bence:KK1::KK1:

kızlar ya ben kaçırdım yine ama azcık işim var gelicem birazdan zaten sinir küpü oldum biri elimde kalacak şimdi

korkma canim kanama ve agrin olmadiktan sonra birsey olmaz. sende günlük pedlere alis bence artik en iyi arkadasin onlar olacak. akintin olacak artik hep. benimde gicigima gidiyo esim oynasirken tam ben bi laoboya gidip gelimdemek zorunda kaliyorum cünki bilmiyorum ki birsey var mi yok mu diye. ama akinti iyimis. kokusuz ve rengsizsse sorun yok

X