Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Kepekli karısı favorimsin:)

canım seninki don kepeklimin ki sütyen:92::92::92:beylee

heh agzımdan aldıın...eferim seni genel sekreterim yapayım bari..

doğmamış bebelere don biçiceeez..
ücretsiz isim koyucaz,doğunca kulaklarına üfliceez..
doğumu yaklasan annelere kırmızı lohusa taçları takıcazz..

yaz kızım bunları bi kenara.

benide görevlendir doğan bebelerin göbeğini nimmm

ben bu ay yeni çektirdim hamile kalmayı hızlandırıyormuş dr öyle demişti benim bugün regli günüm ama hala olmadım belki işe yaramıştır bence bekleme

inşallah işe yaramıştır canım hadi bize güzel haberler ver...sen nerde yaşıyosun nerde çektirdin ve sorması ayıp ne kadara çektirdin?bide gerçekten çok acıyomu yaaa ben çok korkuyorum

inşallah işe yaramıştır canım hadi bize güzel haberler ver...sen nerde yaşıyosun nerde çektirdin ve sorması ayıp ne kadara çektirdin?bide gerçekten çok acıyomu yaaa ben çok korkuyorum
ben tokattayım aslen kayseri ama eşimin tayini yeni buraya çıktı gerçekten adet sancısı kadar öyle korkulacak bişey değil ssk ile anlaşmalı özel hastanade 135 tl ye cekildi canım

feyza yaa eger acelen yoksa bi ayda şu bitki kürlerini dene derim, ben nasıl olsa bi ay sonra olmassa filmi cektirirsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…