Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

afr be kepeklimmm gezin anam gezin bakalım.....

bende kelox yiyom şimdi şapur şupur,anam bak didem sinirlendir me beni gebe gebe üzme bak beni :KK43::KK43:

ay sendemi takıldın ona ya hergece yatmadan önce bi koca tas yiyiyom kase diyemiyorum yani tas bildiğin tas kocaman hamam tası gibi anladınmı :86: :86: :86:

esraaa noldun bacım yaaw bu ay hemen hemen adet oluverdiniz..eminmisin azmı cok mu geldii.afr ve senden cok umıtlıydım ben yaaa..hayırlısı diyelım üzülme olurmu..

Yok kız üzülmedim bunada şükür ben zaten kendimi hamilelikten çok regl olmaya hazırladım vardır bunda da bir hayır yarın belki dr giderim

taksimde galatasarayın karşısında Sabırtaşı lokantası var kapısında beyaz gonleklı içli köfte satan birileri olur mutlaka..ordan bilirsiniz belki.alem dediğim bu kaaa ..yanlış anlaşılmasın :89:

anam görsem hatırlarım ben taksime gidince kızılkayanın önünden ayrılamıyom ıslak hamburgerrr sucuk dönerr oyyyyyy canım istedi :KK56:

ay sendemi takıldın ona ya hergece yatmadan önce bi koca tas yiyiyom kase diyemiyorum yani tas bildiğin tas kocaman hamam tası gibi anladınmı :86: :86: :86:

heee sen benim tası gördünmü bacım.:KK53::KK53:hemide içine bal bilem sıkıyommm

Son düzenleme:
off o keloksmu ne naneyse birinin reklamında hatun katur kutur çilek yıyooo sinir oluorum beeen.ayıp ama yaaa..bu mevsımde olacak işmi şuu :95:

esraaa noldun bacım yaaw bu ay hemen hemen adet oluverdiniz..eminmisin azmı cok mu geldii.afr ve senden cok umıtlıydım ben yaaa..hayırlısı diyelım üzülme olurmu..

canım ya valla ben hiç ümitli degildim hiç kafaya takmadım bu ayyy adet olmayı ne bilem üzülmedim pekk benim adet bide erken geldi normalde cuma olmam gerkirken dün geliverdi birden

merhaba...
ben bu sabah test yaptım ama negatif çıktı...daha 3 gün oldu acaba ondan mı çıkmadı yaa...:KK14:
33 günüm bugün...yarın akşam kan testi yaptırıcam artık...
adet belirtilerim vardı günüm geldiği zamn ama artık yok sadece belim ağrıyo ara sıra kasıklarıma sancı giriyo...:KK14:

X