Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

kızlar bu arada kızım olursa diye kız isimlerine baktım da bikaç isim çok hoşuma gitti zaten benim aklımda MİNA vardı biliyorsunuz
şimdi bulduklarımda çok güzel yorum bekliyorum ESİLA-LİNA-BERRA-MİNA sizce nasıl anlamları çok güzel

kızz bbiraz daha anlaşılır isimler bul büyükler onları söyleyemezler güzelim isimleri berbat ederler valla

alooooooo cevap cevappppppp kırmızılarımı gördün nördün anlatsana

ay kusura bakmayın kızlar uykum geldi bi gözlerimi kapayım dedim dalmışım ya içim geçmiş evde olsam yatar uyyurdum valla ama işteyim evet canım kırmızıyı gördüm günümde cuma idi ama erken geldi

ay kusura bakmayın kızlar uykum geldi bi gözlerimi kapayım dedim dalmışım ya içim geçmiş evde olsam yatar uyyurdum valla ama işteyim evet canım kırmızıyı gördüm günümde cuma idi ama erken geldi

için bayağı geçmiş neyse kısmet bi dahaki aya inşallah canım heyyyy işte uyunur mu kız

hoşgeldin tatlım canım fundadan haberimiz var geçen gün söyledi bize
sen nasılsın

benim haberim yoktu.sağolasın.iyiyim ya ne olsun eşim bu sabah sınav için manisaya gitti.kaynanamlarla kaldım evde :KK43:
yarın sınavı var inşaallah dualarınızı bekliyorum,kadrolu alım için.

benim haberim yoktu.sağolasın.iyiyim ya ne olsun eşim bu sabah sınav için manisaya gitti.kaynanamlarla kaldım evde :KK43:
yarın sınavı var inşaallah dualarınızı bekliyorum,kadrolu alım için.

ay hadi bakalım canım inş. olur ya
rabbim yardımcısı olsun

X