- 18 Mayıs 2009
- 11.023
- 3
kız 6 ay olsa doğumdan 1 ay önce alırım 5 ayda doğumdan sonra bebişimle kalırım ne güzel olur
aynen ya işi bırakmam belki o zaman ay hadi inşallah olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kız 6 ay olsa doğumdan 1 ay önce alırım 5 ayda doğumdan sonra bebişimle kalırım ne güzel olur
benimde hiç şaşmaz ama bu beklemek etkiliyo sanırım ondan dolayı bazen geçiyo işte
aynen ya işi bırakmam belki o zaman ay hadi inşallah olur
ebracım profilndeki resim de pek havalısın kıızzzzzzzzz
kızlar bu arada kızım olursa diye kız isimlerine baktım da bikaç isim çok hoşuma gitti zaten benim aklımda MİNA vardı biliyorsunuz
şimdi bulduklarımda çok güzel yorum bekliyorum ESİLA-LİNA-BERRA-MİNA sizce nasıl anlamları çok güzel
alooooooo cevap cevappppppp kırmızılarımı gördün nördün anlatsana
hayırlı günler canlar,size bir haber vereyim dedim.fundaaksu hamileymişşşşşşş
anacım şimdi ne hava kaldı ne de başka bişey koca göbekli bişey oldum
kızz bbiraz daha anlaşılır isimler bul büyükler onları söyleyemezler güzelim isimleri berbat ederler valla
olsun eminim şimdi bin kat daha havalısındır kaç aylık oldu
ay kusura bakmayın kızlar uykum geldi bi gözlerimi kapayım dedim dalmışım ya içim geçmiş evde olsam yatar uyyurdum valla ama işteyim evet canım kırmızıyı gördüm günümde cuma idi ama erken geldi
hoşgeldin tatlım canım fundadan haberimiz var geçen gün söyledi bize
sen nasılsın
4 ay olmak üzere tatlım
için bayağı geçmiş neyse kısmet bi dahaki aya inşallah canım heyyyy işte uyunur mu kız
benim haberim yoktu.sağolasın.iyiyim ya ne olsun eşim bu sabah sınav için manisaya gitti.kaynanamlarla kaldım evde
yarın sınavı var inşaallah dualarınızı bekliyorum,kadrolu alım için.