Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

tabiki dinlenmeden olmuyor ama zaten gündüz bu saatlere kadar pek yorulmuyorum o yüzden pek bişey diyemiyorum canım

hmm ya ben evde eşimle vakit geçirmeyi çok sevdiğimden herşeyin hesabını yapıyorum işde. bide yıllardır bir alışkanlık var düzenli ctesi yarım gün pazar tatil çalıştım zor geliyo açıkcası sinir oluyom burda akşama kadarkötükedihüso

hmm ya ben evde eşimle vakit geçirmeyi çok sevdiğimden herşeyin hesabını yapıyorum işde. bide yıllardır bir alışkanlık var düzenli ctesi yarım gün pazar tatil çalıştım zor geliyo açıkcası sinir oluyom burda akşama kadarkötükedihüso

işlerin bitmedi mi neden akşama kadar kalıyorsun kiii canım

cnm bizim burası hediyelik eşya satan bi mağaza. patron servise çıkıyo ben kapatıyom o varken 6 da çıkıyom yokken 7,30 kadar beklemek zorundayım. ya işin zevkli yanlarıda varda ben bu aralar bide adet olamama siniri var üstümde çok kötüyüm bunalımdayım resmen

eşim evde olduğu günler erken çıksam sorun yok. dediğim gibi bu aralar herşeyi sorun ediyom çook kötüyüm ya

hımmm anladım canımmm stres yapma adet olursun inş en kısa zamanda
benimde kasıklarımda ağrılar var adetim yeni bitti ama bilemedim canım yhaaa batmalr oluyor ara ara

ee normal olmuşş ya üşütmeyle fln oluyo öyle batmalar. kolaymı metobolizma değişiyo regli döneminde.

arkadaşalr herkese merhaba öncelikle birkaç gundur ortada yoktum nedesi iş yogunlugum 2. haberim ise ben hamileyim sabah idrarda silikde olsa çift cizgi gördük doktorumu aradım kanda bakalım dedi şu an sat a göre 5 haftalık hamileyim bhcg değerim ise 873.7 darısı tüm bekleyenlerin başıan ğpperşembe gun udr a gidiyoruz dualarım sizlele

tebrik ederim gözünaydın çok sevindim

kızlar efnanimin durumuyla ilgili bilgisi olan varmı onu çok merek ediyorum geçmişide pek okuyamadım yazarsanız sevinirim,

kızlar efnanimin durumuyla ilgili bilgisi olan varmı onu çok merek ediyorum geçmişide pek okuyamadım yazarsanız sevinirim,

merhabaalr canım efnanın durumu fazla nete giremiiyo ve bol bol dinlenmesi gerekiyormuş kahverengi lekelenmesi olunca düşük olmaması için iğne falan olmuş canım ve evde bol bol dinleniyor ara ara girip haberdar ediyor kendinden

X