Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya vallaha kafa kalmadı artık bi ay atladım görüyormusun kaydirigubbakcemile3mehtapcım bsbirkinin 31 temmuz canım ağustos değil yani
slm kızlar dun gece acile gittiik cok sancım oldu korktum meleğime bişi olucak die ama doktor teyzesi gösterdi artık kendisinide gördük kesenin içinde 3.4mmcik bişii düşünsenize perşembede kalp atışlarını duyacağız inşlll rabbim hepinize nasip etsin. bide cok istifra ettiğim için serum yedim
ya vallaha kafa kalmadı artık bi ay atladım görüyormusun kaydirigubbakcemile3
canım yorma kendine dikkat et ne güzel bak keseyide görmüşsün inşallah sağ salim kucağına alırsın
kız keseyi görmüştüm dun bebeğide gördük cok sükür
slm kıslarrr nabersiniz
slm kızlar
nasılsınız iyimisnizz
hoşgeldin canım biz iyiyiz biraz sıcaklarda bunaldım ben yapış yapış oldu her yerim senden naberslmmmmmmmmmmmm nabersiniz bakalımmmboshayallersmile
slm kızlar
nasılsınız iyimisnizz
hoşgeldin canım biz iyiyiz biraz sıcaklarda bunaldım ben yapış yapış oldu her yerim senden naber
oooo topiğin ikiz annesi hoş geldin
arkadaşalr herkese merhaba öncelikle birkaç gundur ortada yoktum nedesi iş yogunlugum 2. haberim ise ben hamileyim sabah idrarda silikde olsa çift cizgi gördük doktorumu aradım kanda bakalım dedi şu an sat a göre 5 haftalık hamileyim bhcg değerim ise 873.7 darısı tüm bekleyenlerin başıan ğpperşembe gun udr a gidiyoruz dualarım sizlele