Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
walla ben burdayım diğerleri kaçtı
Of canım ya çok sıkıldım esin akşam işe gidicek yatıyor evde tek kaldım bunalıma giricem
Of canım ya çok sıkıldım esin akşam işe gidicek yatıyor evde tek kaldım bunalıma giricem
geçmişe mi gittiler ki acaba kaydirigubbakcemile3
kujum senin esin hep mi gececi :uhm:
ne iş yapar kendisi acep
Geçmişe gittilerşe kaybolmuşlardır bi giren kolay kolay çıkamıyor
Yok canım her geçeci değil 2gündüz 2gece 2izinli olarak çalışıyor güvenlik benim eşim
Canım çok acayip ateşin var ya bak ateş normel seviyede giderken yumurtlama olan gün 2ila 6 derece arası düşüp yumurtlama oluncada birden çıkıyor bende yumurtlama günü 2 derece düştü yani 36.5 iken 36.3 oldu şimdi yumurtlama oldu ve bugün 36.6 yumurtlama öncesi hiç 36.5i geçmemişti
Allah kolaylık versin.
para kolayla kazanılmıyo.
sen memnun musun bu durumdan.
kendine ayırmak ıcın epey vaktın oluyordur ama.
aman canım zaten benim bütün hayatım bi acayip d.k. hapını kestim adet olamıyorum en son 25mayısta oldum sanırım yumurtlama olmadı bende söktürücü farlutal kullandım yine gelmedi haftaya tekrar doktora gideceğim bi idrar testi yapmıştım kızların çoğu biliyor burada testte çizgi çıkan yer oluduğu gibi pembe oldu bütün o beyaz yeri yani çok acayip dünyada bütün gariplikler beni bulur bazen kafaya çok takıyorum ne için yaşıyorum herşey benim hayatımda bi tuhaf diyorum ailem evlenirken eşimi istemedi şimdide ne yapsa gözlerine batıyor arada ben kalıyorum iki tarafada bişe belli ettirmiyorum dün yine babamla tartıştım 4 yıl bitecek nerdeyse hala kurcalıyorlar aslında bugün moralim çok bozuk
aman canım zaten benim bütün hayatım bi acayip d.k. hapını kestim adet olamıyorum en son 25mayısta oldum sanırım yumurtlama olmadı bende söktürücü farlutal kullandım yine gelmedi haftaya tekrar doktora gideceğim bi idrar testi yapmıştım kızların çoğu biliyor burada testte çizgi çıkan yer oluduğu gibi pembe oldu bütün o beyaz yeri yani çok acayip dünyada bütün gariplikler beni bulur bazen kafaya çok takıyorum ne için yaşıyorum herşey benim hayatımda bi tuhaf diyorum ailem evlenirken eşimi istemedi şimdide ne yapsa gözlerine batıyor arada ben kalıyorum iki tarafada bişe belli ettirmiyorum dün yine babamla tartıştım 4 yıl bitecek nerdeyse hala kurcalıyorlar aslında bugün moralim çok bozuk