ah canım ya kıyamam boş ver onu bunu sen kendine bak gerekirse o insanlardanda uzak dur morelini bozma canımah cnm ah suan ki durumumu bi bilsen o kadar zor durumdayım ki etrafımdakiler cok anlayıssız gece uyuyamayınca gunduz uyuyorum 50 tane laf duyuyorm onu getr bunu götr o zamanda cok hareket edince sancm oluo bu sefer smdiden bu moda girme diorlar ne yapayım ben susup otururorm bide herseye cok alınıorm sanırım
günaydın tatlım ne olsun bildiğin gibi dün eşimin arkadaşının düğünü vardı ay bir oynadım bir oynadım döktüm kurtlarımı dedim oynayınca belki kırmızılar gelir ama tık yok yine bebişte yok sanırım bilmiyom dün dediğim belirtiler hala var hepsi hemde dur bi daha sayayyım
kirpiklerim çok çapraz
göbeğimden sol kasığıma doğru inen ince bir damar var
gözbebeklerim hala çok büyük
kokulara karşı duyarlılık var
ateşim 37.1
bide devamlı uyku hali
işte bukadar
efnanim - evhan - gnl - kmehtap - leyuze - mayaa - esraersoy - dozturk - 06bvn06 - yoncamla ben - ceylin33 - sbr - masum pisi - huysuzoğlum - zeynepduru - eflalim - melisax - hümeyra - littleangel
CANLARIM sizler özellllllll davetlilerisiniz bu topiğin....
efnancim beni listeden çıkarmışsınız aşkolsun :gitme:İNŞALLAH HAYIR GETİRİR bizee BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİMM
annemin komşuları falanda soruyor ben hep şimdilik düşünmüyoruz eşim askerden gelsin bakalım yaşımız geç yaparız diyorum valla artık sormaz oldular annemin komşusunun 1nin 2 çocuğu var sordu kısss ne zamn hamiş olacan diye bende sen hele 3. doğur bende doğururum o zamana dedim kadın güldü geçti bişey demiyorlar artık alışın kıslar türkiyenin genel durumu böyle her zaman sorarlar
günaydın tatlım ne olsun bildiğin gibi dün eşimin arkadaşının düğünü vardı ay bir oynadım bir oynadım döktüm kurtlarımı dedim oynayınca belki kırmızılar gelir ama tık yok yine bebişte yok sanırım bilmiyom dün dediğim belirtiler hala var hepsi hemde dur bi daha sayayyım
kirpiklerim çok çapraz
göbeğimden sol kasığıma doğru inen ince bir damar var
gözbebeklerim hala çok büyük
kokulara karşı duyarlılık var
ateşim 37.1
bide devamlı uyku hali
işte bukadar
efnancim beni listeden çıkarmışsınız aşkolsun :gitme:
hoşgeldin evhan.
Tuana sende hoşgeldin umarım hamilesindir.
[ı]akıntını yazmaya unuttun şekerim
Vallaha bunların hepsi hamilelik belirtileri inaşallah bebişin vardır canım benim ya [/ı]
hayatım bak benm belirtilerimin aynısı kuzucm bnmde kirpiklerim apraz capraz ates aynı yani butun belirtilerimiz aynı
13 temmuzda,tşkler olumunekankayizsmilecanım bi ara sayfada yazdıklarımız falan gitti hep yaklaşık 100 sayfa kayboldu o yüzden yeni topik açtık malum listede gitmişti bildiğimiz kadar toparladık ne zaman öğrenmiştik bi senin hamile olduğunu söylede ekleyeyim listeye
hayatım bak benm belirtilerimin aynısı kuzucm bnmde kirpiklerim apraz capraz ates aynı yani butun belirtilerimiz aynı
gerçektenmi ya yok yok ozaman kesin tuttu adetime 4 gün kala ilşkiden sonraki 9 cu gün bugün sizce bukadar kısa zamanda olurmu belirtiler peki şekerim