Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Hoşgeldin evhan.
Tuana sende hoşgeldin umarım hamilesindir.

ah canım ya kıyamam boş ver onu bunu sen kendine bak gerekirse o insanlardanda uzak dur morelini bozma canım

akıntını yazmaya unuttun şekerim

vallaha bunların hepsi hamilelik belirtileri inaşallah bebişin vardır canım benim ya

reyyancım tşkler arkadaşım davetin için, müsait olduğum müddetçe sağlığım elverdikçe tabi ki burdayım arkadaşım

Sorma canım ya genç kız olursun ne zaman evleniceksin evlenirsin ne zaman çocuk yapacaksın birtane yaparsın ikinciyi de yap... yani kısacası onun bunun ağzına bakarak kafanı yorma kendi kafana göre takıl banada neler neler dediler düşünmüyorum deyince çocuğu olmuyor dedikodusunu bile çıkardılar boşş verr

dün biz de tekrar dr a gittik ultrasonla muayenede gördük kesemizi, ben de gördüm çok şükür 5hafta 5 günlükmüş, 2 hafta sonra inş kalp atışlarını duymaya gideceğiz.

hayatım bak benm belirtilerimin aynısı kuzucm bnmde kirpiklerim apraz capraz ates aynı yani butun belirtilerimiz aynı

efnancim beni listeden çıkarmışsınız aşkolsun :gitme:

canım bi ara sayfada yazdıklarımız falan gitti hep yaklaşık 100 sayfa kayboldu o yüzden yeni topik açtık malum listede gitmişti bildiğimiz kadar toparladık ne zaman öğrenmiştik bi senin hamile olduğunu söylede ekleyeyim listeye

REYYANCIMM TEŞEKKÜR EDERİZ CANIM MÜMKÜN MERTEBE HEP BURDAYIZ CANIMolumunekankayizsmile

hoşgeldin evhan.
Tuana sende hoşgeldin umarım hamilesindir.

hoşbulduk canım neden öyle diyon biraz girmeyeyim bu siteye diye ozaman bebek düşünüyom çok diye bura hepimiz onu düşünüyoz bazen belkide kendi
mizi kaptırıyoruz ama bak benim adetim hiç geçmezdi ben bunu burda devamlı konuşurak bebiş işine bağlamnıyorum stresten deyip geçiyorum sende öyle yap beni bizi sensiz bırakıp giteme yani

[ı]akıntını yazmaya unuttun şekerim

Vallaha bunların hepsi hamilelik belirtileri inaşallah bebişin vardır canım benim ya [/ı]

bilmiyom ki şekerim bugün tam 6 gün oldu vaki değildir geciktiği bi

gecikti oda 6 gün şaka gibi ya hadi bakalım evhan beklemede yine :)

hayatım bak benm belirtilerimin aynısı kuzucm bnmde kirpiklerim apraz capraz ates aynı yani butun belirtilerimiz aynı

bende diyorum hepsi hamilelik belirtileri inşallah haftaya güzel haberler alırız
sen dün görseydin halimizi resmen doktorculuk oynadık kaydirigubbakcemile3 ben doktor evhan hasta çok komikti ya ama inşallah hayırlısıyla hamiş çıkarda hepimiz halay çekeriz zemuszemus

13 temmuzda,tşkler olumunekankayizsmile

gerçektenmi ya yok yok ozaman kesin tuttu adetime 4 gün kala ilşkiden sonraki 9 cu gün bugün sizce bukadar kısa zamanda olurmu belirtiler peki şekerim

gerçektenmi ya yok yok ozaman kesin tuttu adetime 4 gün kala ilşkiden sonraki 9 cu gün bugün sizce bukadar kısa zamanda olurmu belirtiler peki şekerim

cnm bnm benmde belirtiler baslamısı hatta 9 bile deildi ama ben gebeliğe yormamıstım hiç

evhannnnnn bak başka bi topikte buldum sana kopyalıyorum
kadında ne kadar belirti varmış ne kadar dikkatli izlemiş kendisini hayret vallaha

Bacaklarımda burnumda ve ayağımın altında kaşıntı (ayağımın altinda yanma)
Ayağımda bıçak saplanması gibi batma
Şüpheli ilişkiden 10 gün sonra Önce sol kasığımda iğne batması gibi batma ertesi gün sağ kasığımda ağrı.
Özellikle sol göğsümde ağrı adetime 10 gün filan varken başladı.
Adetime 4-5 gün varken göğüs uçlarımda acı.
Adetime 6-7 gün varken lekelenme pembe 1-2 damla 2 gün üst üste.
Mide bulantısı şüpheli ilişkiden 1 hafta kadar sonra başladı gün boyu.
Kirpik karışması alt kirpiklerim çarpraz çarpraz duruyor.
Baş dönmesi adet günümden 10-11 gün önce.
Adetime 2-3 gün kala adet olacakmışım gibi alt karın bölgemde ağrı ve dolgunluk hissi göğüs uçlarimda acima.
En başından beri uyuma isteği adetime 1 hafta kadar varken yorgunluk halsizlik.
Çok fazla gaz.
Mide yanması.
Stres.
Sol elimde çekilme ağrı.
Ayaklarımda üşüme.
Çok rüya gördüm.
Akıntım çok arttı hatta jinekolog bile muayene sırasında söyledi adetime 6 gün vardı.
Ağzımda kuruluk. Hatta ağız kokusu.
Burnumun üstünde kaşıntı.

Ayyyyy evet ya nasıl aklında tutmuş bunları bravo vallahi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…