Kızlar ben hep böyle olurum önce leke gelir bazen iki gün böyle olur o da bebek konuusnu çok taktığımda olur hamle değilim eminim hiçbir belirtim yok benim umutlanmak istemiyorum artık,perşembe ultrasonum var .
Kızlar ben hep böyle olurum önce leke gelir bazen iki gün böyle olur o da bebek konuusnu çok taktığımda olur hamle değilim eminim hiçbir belirtim yok benim umutlanmak istemiyorum artık,perşembe ultrasonum var .
Merhaba,
Bende yeniyim aranızda.Yazılarınızı takip ediyorum.
Ben bişey sormak istiyorum.Adet günüm bu gün tam 11 gün geçti.30 günde bir oluyorum.Geçen ay da 10 unda olmuştum.Dün kan testi yaptırdım.0.29 çıktı.eşimle bundan 12 gün önce birlikte olmuştuk.Şimdi sizce bu negatif olan sonuç kesinmdir.11 günde kesin belli olur mu? bir kaç gün daha bekleyip tekrar kan testi yaptırmalımıyım?Düşüncelerinizi sabırsızlıkla bekliyorum..:uhm:
Merhaba,
Ben bişey sormak istiyorum.Adet günüm bu gün tam 11 gün geçti.30 günde bir oluyorum.Geçen ay da 10 unda olmuştum.Dün kan testi yaptırdım.0.29 çıktı.eşimle bundan 12 gün önce birlikte olmuştuk.Şimdi sizce bu negatif olan sonuç kesinmdir.11 günde kesin belli olur mu? bir kaç gün daha bekleyip tekrar kan testi yaptırmalımıyım?Düşüncelerinizi sabırsızlıkla bekliyorum..:uhm:
Merhaba,
hamilesin tebrikler !!!
selam kızlar tatildeydim çok düşük tehlikeleri atlattım ama 2,5 aylık oldu bebeğim çok şükür allah olmayanlara da versin topic te 2.sayfayı açmıssınız bu ne tatlı muhabbet ya ...sositososito
Merhaba,
offf bilmiyorum. Mart ayında düşük yapmıştım.3 haftalıktı.Şimdi de olumsuz bir sonuç olduğunu doktordan duymaktan korkuyorum.Bir umut bekliyorum.Bu gün halen bir belirti yok adet ile ilgili
canım çok geçmiş olsun bende aynen senin gibi 3,5 haftalıktı geçen ay düşük yaptım ama düşünüyorumda şimdi hamile kalırsam anlarım sanırım çünkü vücudumda nasıl değişiklikler olduğunu gördüm geçen ay sende yokmuydu değişikliler
hoşgeldin evhan
evhncm hoşgeldn
ya düşük yaptığımda hamile olduğumu bilmiyordum ki.Korunurken kalmışım.O yüzden değişiklikleri fark edemeden kaybettim bebeğimiŞu anda da olabilecek değişiklikleri bilmediğimden fark edemiyorum.Ama gece gündüz acabalarla kendi kendimi yiyorum ya eyvahedigeldismile
[ı]evhancığım günaydın canım naber varmı bi gelişme yada yeni değişiklikler vicudunda?[/ı]