Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Dimi yani ben o kadar anlayış gösteriyorum oda biraz anlayışlı olsun:)klava:

ya Allah kolaylık versin valla buyuklerle beraber oturmak zor.kayın valıde -peder demiyorm tek yeri geliyor ınsan kendi anne babasınada kızıyor.Neyse Allah agız tadı versın ınsallah daimii..

Canım ben kaynanamla aynı evde oturmuyorum ayni binadayım eee okadar ev yapmışlar bu devirde kirada oturmak kolay olsa giderim de ışte

mrb kızlar bende aylardır okuyorum burayı ama yeni yazıyorum,, aranızda hamişlerde vardır sanırım yardımcı olursanız sevinirim. :gitme: ben 1 yıllık evliyim ve 4 aydır bebiş istiyorum ilk defa bu ay reglim 3 gün geçti evde test yaptım negatif çıktı aslında pekte güvenmiyorum testlere ama sizce kan testi yaptırsam mı :sinifsinif:

aramıza hoşgeldin canım sana yardımcı olabilmk için hamile olmamıza gerek yok hepimiz burda baya tecrübe sahibi olduk çünkü hemen hemen hergün bu tür şeyleri konuşuyoruz takip ettiysen bizi bilirsin canım canım adetin 3 gün geciktiyse idrar testine de güvenmiyorsan kan testi yaptır derim en azından içinde şüphe kalmasın inşallah hamilesindir

inşlah cnm ya bakalım kan testindede yok çıkarsa üzülmekten korkuyorum eyvahedigeldismile

inşlah cnm ya bakalım kan testindede yok çıkarsa üzülmekten korkuyorum eyvahedigeldismile

canım üzülmek yok bak lmaz:lmaz: burda hepimiz birbirimize moral vermek için varızz olumunekankayizsmile hepimiz kaç kere negatifleri görüp üzüldük bilsen artık hayırlısı ne zamansa o zaman olur diye düşünüyorum sende öyle düşün canım elbet bir gün gelicek bebişin sana ama hayırlısı ne zmansa o zaman olsun diye dua et sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim hepimize :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…