- 27 Mayıs 2010
- 424
- 21
huysuzcum sen kac yasındasın.ikinci bebeğin galiba.
neye kızdı adam bu kadar sabah sabah..lmaz:
kaydirigubbakcemile3 aa güldürdün beni valla ebrar Allahta seni güldürsün inş. :))
allahım ne kayınvaldeler varmış bana yolla lütfen benimki oğlunun kusurlarını asla göremez her konuda en idaal oğludur
kizlar herkese gunaydin hayirli isler bakalim bugunde hastalanmadik ne olcak
yapmadim canim cunku hamile olmuyayim diye bekleyen bir kocam va bende inat ettim aman valla birdaha aklim olsa asla evlenmem hele koc burcu biri ile
selam kızlar ben hala adet olmadım test de yapmadım ama bakalım hafta sonuna dek bekleyeceğim arkadaşlarımın bazıları hemen cıkar bazılarıda 1 hafta gecikmeyle idrarda çıkar dediler bu jafta bir geçsinde bakalım ondan sonra dr a giderim
bu arada birden kabızlık başladı bende yaane alaka şimdi((
ben de öyle yapacağım hiç oğluma toz kondurmayacağım, yaşasın kötülük aklinialirimsmile
selam kızlar ben hala adet olmadım test de yapmadım ama bakalım hafta sonuna dek bekleyeceğim arkadaşlarımın bazıları hemen cıkar bazılarıda 1 hafta gecikmeyle idrarda çıkar dediler bu jafta bir geçsinde bakalım ondan sonra dr a giderim
bu arada birden kabızlık başladı bende yaane alaka şimdi((
ayy walla öyle gülüm ya evde kalacaklarmış yoksam yerimseniben ayy güldüğüne çok sevindim canım benim hep gül böyle tamam mı
kizlar herkese gunaydin hayirli isler bakalim bugunde hastalanmadik ne olcak
akideciknane unutmadan reglin kaç gün geçti yani ne zaman olmalıydın listeye o tarihi ekliyoruz o yüzden soruyorum
hoşgeldin canım ay inşallah bebişin gelmiştir varmı peki hissettiğin değişik bişeler
canım bulantı vs hiç birşey yok ama bir hafadır karpuza düştüm soğuk şeylere ilgim çok arttı kaç karpuz yedim bilemiyorum , kabızlık başladı ve karnımın üzerine yatınca sanki birşey var gibi birde süte baylırım süt midemi bulandırıyor
bilemiyorum ki tatlım ya daha önce de oldu bulantılar vs ama hiç birinde hamiş kalamadım ama ilk kez bir yiyeceğe düştüm dua edin bana canlar eyvahedigeldismile
hakkında hayırlısı olsun. ayy ben de 2 kg almışım öyle çok bişey de yediğim yok ama almışım. haftaya dr a gidicez kalp atışlırana duymak için, o zaman dr kilo aldığımı duyunca beni bunalıma sokar artıkcanım bulantı vs hiç birşey yok ama bir hafadır karpuza düştüm soğuk şeylere ilgim çok arttı kaç karpuz yedim bilemiyorum , kabızlık başladı ve karnımın üzerine yatınca sanki birşey var gibi birde süte baylırım süt midemi bulandırıyor
bilemiyorum ki tatlım ya daha önce de oldu bulantılar vs ama hiç birinde hamiş kalamadım ama ilk kez bir yiyeceğe düştüm dua edin bana canlar eyvahedigeldismile
hakkında hayırlısı olsun. ayy ben de 2 kg almışım öyle çok bişey de yediğim yok ama almışım. haftaya dr a gidicez kalp atışlırana duymak için, o zaman dr kilo aldığımı duyunca beni bunalıma sokar artık
kızlar ya bişey sorucam bu nette gebeyken sırtüstü yatılmaz diyo sırtüstü yatmanın neresinde zarar anlamış değilim :S