Sitedeki Tum Psikolog ve Aile ve Iliski danismanlarina sesleniyorum

Ben konudan bağımsız yazıyorum, konu sahibinin sorunlarını bilmiyorum haklı ya da haksız ona bakmıyorum. Ama danışmanlık yapıyorsa danışmanlık yapmalı. Yani sağlıklı değerlendirememek ayrı, karşı tarafın tutumunu bambaşka lanse edip uydurmak ayrı. Sağlıklı değerlendiremeyebilir (bana yaptığı doğru bir tutum mu demesi misal yanlış bir değerlendirme) ama karşı tarafın demediği şeyleri demiş gibi aktarması bambaşka bir durumdur hatta patolojik olabilir. O yüzden ben değerlendirmesinden bağımsız doğru aktardığını varsayarak yorum yaptım.
Soyledigim hicbir cumleyi carpitmadim. Ah keske seanslarda ses kaydi falan yapsaymisim. O resime bakip da "enerjiniz tutmuyor bosanin" cunlesi kulaklarimdan cikmiyor. Ve son skype seansinizda soyledigi "kariyerini birakip giderek asagiya dustun" cumlesi de beynimden cikmiyor

Soyledigim hicbir cumleyi carpitmadim. Ah keske seanslarda ses kaydi falan yapsaymisim. O resime bakip da "enerjiniz tutmuyor bosanin" cunlesi kulaklarimdan cikmiyor. Ve son skype seansinizda soyledigi "kariyerini birakip giderek asagiya dustun" cumlesi de beynimden cikmiyor

Ben doğru aktardığınızı düşünerek yorumladım zaten.

Anladim o zaman yok un tanimadigi universiteden mezun olup kendine klinik psikolog diyen resmen dolandiricilik yapiyor saka gibi.. insan hayatini etkileyen bu tip mesleklere nasil parayla unvan veriyorlar akil alir gibi degil.
İnstagramda hesabının binlerce takipçisi olan, annelere tavsiyeler veren hatta tv programlarına çıkan sahte psikolog Çağla hanımı duymadınız sanırım.

Kesin yüklenmez ama olur da böyle bir şey varsa sizden böyle sizin gibi büyük harflerle özür dileyeceğim
Sanirim siz benim danismanin soylediklerini carpittigimi dusunuyorsunuz.
Evet psikolojisi cok kotu durumda olabilirim ancak kimseye iftira atmam, ben kendi kendimi yerim.
Seansta soylediklerini soyluyorum, yazismalari aktardim.
Bosanmak uzereyken esinizin resmini gosterip de " eneejiniz tutmuyor bosanin" cunlesi duyunca ya da, almanyaya gelince "kariyerini biraktin asagi cunlesini skypeta dutunca" nasil hissedersiniz?

Psikolojisi iyi biri olmayabilirim ama kimsenin de basini yakacak kadar ileri gitmem.

Ve anladigim kadariyla yalan soyledigimi dusunuyorsunuz.

Bircok sey yapip kendimi mahvetmis olabilirim ancak, bana soylenen bir cumleyi de iftiraya varacak kadar ileri dereceye surup burada sizlere aktarmam.

Arkadaşım eşiniz,aileniz,doktora,Almanya bitti, şimdi sıra eski aile danışmanınıza mı geldi?
Bırakın kadın şunu söyledi,
fotoğrafa baktı 'enerjiniz tutmuyor boşanın' dedi laflarını.
Kadını dinleyip boşandınız mı? Hayır.
Bunları konuşup burda bizlerle tartışmak size ne katıyor?
Bir faydası var mı size ve bundan sonra alacağınız kararlara?
Eski uzmanı ve söylediklerini atın mazinin çöp sepetine.
Size yazdığım psikiyatrları araştırdınız mı?
Tedaviniz için bir yol haritası belirlediniz mi?
Bunlarla gelin bize...

Arkadaşım eşiniz,aileniz,doktora,Almanya bitti, şimdi sıra eski aile danışmanınıza mı geldi?
Bunlarla gelin bize...
Almanyada kalip yatis almakla, istanbulda Balikli Rum hastanesinde bir bayan arasinda ciddi bir karar vermeye calisiyorum.
Hadi doktorayi da gectim, istanbula geldigim an bosanacak bir kocam oldugu icin, burada tedavi olmaya calismak daha mi saglikli olur karar vermeye calisiyorum

Bunlarla gelin bize...
Balikli rum psikiyatrist samuray ozdemir....

Sanirim siz benim danismanin soylediklerini carpittigimi dusunuyorsunuz.
Evet psikolojisi cok kotu durumda olabilirim ancak kimseye iftira atmam, ben kendi kendimi yerim.
Seansta soylediklerini soyluyorum, yazismalari aktardim.
Bosanmak uzereyken esinizin resmini gosterip de " eneejiniz tutmuyor bosanin" cunlesi duyunca ya da, almanyaya gelince "kariyerini biraktin asagi cunlesini skypeta dutunca" nasil hissedersiniz?

Psikolojisi iyi biri olmayabilirim ama kimsenin de basini yakacak kadar ileri gitmem.

Ve anladigim kadariyla yalan soyledigimi dusunuyorsunuz.

Bircok sey yapip kendimi mahvetmis olabilirim ancak, bana soylenen bir cumleyi de iftiraya varacak kadar ileri dereceye surup burada sizlere aktarmam.
İkinci kez tekrar ediyorum iftira demedim size belki yanlış anladınız belki aklnızda böyle kaldı belki abartıyorsunuz konu skype skype giderken birden whatsapp ortaya çıktı buyrun atın konuşmayı görelim

İnstagramda hesabının binlerce takipçisi olan, annelere tavsiyeler veren hatta tv programlarına çıkan sahte psikolog Çağla hanımı duymadınız sanırım.

Duydum evet, onun cok benzeri biri var yakin cevremde.. arkasina da suan ki siyasi cevresini de alarak konfreanslar duzenliyor :) ha bu millet hakediyor mu? Bence ediyor derin ya..

Onlarca konu acip, psikolojisi iyice bitmis olan biri olarak su an itibariyle hayatimda yeni bir hedef belirledim.

Oncelikle bir guzel tedavi olup, "fabrika ayarlari" na dondukten sonra, kesinlikle psikoloji okuyacagim. Yok merak etmeyin, psikolog olucam demiyorum, benim gibi birinin psikologluk yapmasi herhalde faciaya neden olur.

Arka arkaya yapilan yanlis secimler, her hatayi baska bir hatayla duzeltmeye calismak, heh hadi bak bu sefer dogruyu seciyorsun deyip, arka arkaya gelen pismanliklar.....yok, artik YETER.
1.en dogru psikiyatrist/klinik/hastane bulunacak
2.fabrika ayarlarina donulecek
3.sarlatan olmayan isinin ehli psikoterapist ile yola devam edilecek
4. Bu kadar psikolojik travma yasayan biri olarak artik psikoloji okunacak ki basima gelenleri anlayayim

Bunlari bu sirayla yapmazsam,hayatim hic duzelmeyecek....

Uzmanlikta nasil.davranmasi.gerek bilmiyorum.tabi ama insan psikolojisine iyi gelmedigi.bir gercek. Bence devam etmeyin onunla

X