- 28 Şubat 2017
- 7.904
- 21.976
- Konu Sahibi piramses1982
Kesin yüklenmez ama olur da böyle bir şey varsa sizden böyle sizin gibi büyük harflerle özür dileyeceğimWhatsup backup yukluyorum. Ve bakiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kesin yüklenmez ama olur da böyle bir şey varsa sizden böyle sizin gibi büyük harflerle özür dileyeceğimWhatsup backup yukluyorum. Ve bakiyorum
Soyledigim hicbir cumleyi carpitmadim. Ah keske seanslarda ses kaydi falan yapsaymisim. O resime bakip da "enerjiniz tutmuyor bosanin" cunlesi kulaklarimdan cikmiyor. Ve son skype seansinizda soyledigi "kariyerini birakip giderek asagiya dustun" cumlesi de beynimden cikmiyorBen konudan bağımsız yazıyorum, konu sahibinin sorunlarını bilmiyorum haklı ya da haksız ona bakmıyorum. Ama danışmanlık yapıyorsa danışmanlık yapmalı. Yani sağlıklı değerlendirememek ayrı, karşı tarafın tutumunu bambaşka lanse edip uydurmak ayrı. Sağlıklı değerlendiremeyebilir (bana yaptığı doğru bir tutum mu demesi misal yanlış bir değerlendirme) ama karşı tarafın demediği şeyleri demiş gibi aktarması bambaşka bir durumdur hatta patolojik olabilir. O yüzden ben değerlendirmesinden bağımsız doğru aktardığını varsayarak yorum yaptım.
Soyledigim hicbir cumleyi carpitmadim. Ah keske seanslarda ses kaydi falan yapsaymisim. O resime bakip da "enerjiniz tutmuyor bosanin" cunlesi kulaklarimdan cikmiyor. Ve son skype seansinizda soyledigi "kariyerini birakip giderek asagiya dustun" cumlesi de beynimden cikmiyor
İnstagramda hesabının binlerce takipçisi olan, annelere tavsiyeler veren hatta tv programlarına çıkan sahte psikolog Çağla hanımı duymadınız sanırım.Anladim o zaman yok un tanimadigi universiteden mezun olup kendine klinik psikolog diyen resmen dolandiricilik yapiyor saka gibi.. insan hayatini etkileyen bu tip mesleklere nasil parayla unvan veriyorlar akil alir gibi degil.
Sanirim siz benim danismanin soylediklerini carpittigimi dusunuyorsunuz.Kesin yüklenmez ama olur da böyle bir şey varsa sizden böyle sizin gibi büyük harflerle özür dileyeceğim
Arkadaşım eşiniz,aileniz,doktora,Almanya bitti, şimdi sıra eski aile danışmanınıza mı geldi?Soyledigim hicbir cumleyi carpitmadim. Ah keske seanslarda ses kaydi falan yapsaymisim. O resime bakip da "enerjiniz tutmuyor bosanin" cunlesi kulaklarimdan cikmiyor. Ve son skype seansinizda soyledigi "kariyerini birakip giderek asagiya dustun" cumlesi de beynimden cikmiyor
Almanyada kalip yatis almakla, istanbulda Balikli Rum hastanesinde bir bayan arasinda ciddi bir karar vermeye calisiyorum.Arkadaşım eşiniz,aileniz,doktora,Almanya bitti, şimdi sıra eski aile danışmanınıza mı geldi?
Bırakın kadın şunu söyledi,
fotoğrafa baktı 'enerjiniz tutmuyor boşanın' dedi laflarını.
Kadını dinleyip boşandınız mı? Hayır.
Bunları konuşup burda bizlerle tartışmak size ne katıyor?
Bir faydası var mı size ve bundan sonra alacağınız kararlara?
Eski uzmanı ve söylediklerini atın mazinin çöp sepetine.
Size yazdığım psikiyatrları araştırdınız mı?
Tedaviniz için bir yol haritası belirlediniz mi?
Bunlarla gelin bize...
Balikli rum psikiyatrist samuray ozdemir....Arkadaşım eşiniz,aileniz,doktora,Almanya bitti, şimdi sıra eski aile danışmanınıza mı geldi?
Bırakın kadın şunu söyledi,
fotoğrafa baktı 'enerjiniz tutmuyor boşanın' dedi laflarını.
Kadını dinleyip boşandınız mı? Hayır.
Bunları konuşup burda bizlerle tartışmak size ne katıyor?
Bir faydası var mı size ve bundan sonra alacağınız kararlara?
Eski uzmanı ve söylediklerini atın mazinin çöp sepetine.
Size yazdığım psikiyatrları araştırdınız mı?
Tedaviniz için bir yol haritası belirlediniz mi?
Bunlarla gelin bize...
İkinci kez tekrar ediyorum iftira demedim size belki yanlış anladınız belki aklnızda böyle kaldı belki abartıyorsunuz konu skype skype giderken birden whatsapp ortaya çıktı buyrun atın konuşmayı görelimSanirim siz benim danismanin soylediklerini carpittigimi dusunuyorsunuz.
Evet psikolojisi cok kotu durumda olabilirim ancak kimseye iftira atmam, ben kendi kendimi yerim.
Seansta soylediklerini soyluyorum, yazismalari aktardim.
Bosanmak uzereyken esinizin resmini gosterip de " eneejiniz tutmuyor bosanin" cunlesi duyunca ya da, almanyaya gelince "kariyerini biraktin asagi cunlesini skypeta dutunca" nasil hissedersiniz?
Psikolojisi iyi biri olmayabilirim ama kimsenin de basini yakacak kadar ileri gitmem.
Ve anladigim kadariyla yalan soyledigimi dusunuyorsunuz.
Bircok sey yapip kendimi mahvetmis olabilirim ancak, bana soylenen bir cumleyi de iftiraya varacak kadar ileri dereceye surup burada sizlere aktarmam.
İnstagramda hesabının binlerce takipçisi olan, annelere tavsiyeler veren hatta tv programlarına çıkan sahte psikolog Çağla hanımı duymadınız sanırım.
Yok yok iletisim bitti zaten.Sacmaliyor .
Iletisimi kes
Siz bana destek degil köstek oluyorsunuz..de bitir
Ismi?İnstagramda meshur bir kadın var hicbir belgesi yok fakat bu işi yapıyo o insan mı acaba?
Ismi?
Ben asla isim vermeyecegim, sadece sizin soylediginiz kisi mi merak ettim.
Yok degilÇağla düvenci sönmez ? socialmom hesabı