Lise Yorum ve Soruları sitedeki lise öğretmenleri

öğrenci karşılığını bulup cezasını bir şekilde çeker.
okuldan atılır, sınıfta kalır vb.

ama öğretmenler iyi olmak ZO-RUN-DA!

o kadar kişiyi sollamış öğretmen olmuş, gelmiş derse giriyor açıyor önüne kitabı yazdır anam yazdır sayfalarca...

sonra da:

-aaa hepiniz düşük aldınız! yazıklar olsun size verdiğim emeklere! lmaz:

bi' git Allah aşkına ya! sen çok güzel anlattın da bütün sınıf çalışmadı öyle mi?

çok kızıyorum böyle öğretmenlere. biz de anadolu meslek öğrencisiyiz ve ingilizce öğretmeninden memnun olan yok. açıyor internetten indirdiği, üst sınıflara yaptırdığı slaytları...aynen deftere geçirip evde ezberlememizi istiyor.

yok böyle bir şey ya!

bu arada yazdıklarımı yanlış anlayıp, tüm öğretmenleri kötülediğimi sanmayın.

Tabıykı tum okullarda eğitim dort dortluk değil ..her öğretmende aynı ozverıde çalışmıyor

öyle öğretmenler sayısı azdır bırı sıze denk gelmış velılerınızle gorussenız..Sınıf rehber öğretmenızle konussanız

aynnen canım meslek lisesine gdiorum bi tarh hocamz var oturuo açyo bi sohbet tamammm dersmiş anlatmaymış yok sonra sınavdada soruyo en kazk soruları aa düşk aldınız geçrmycem sizi ohh ne güzel vla ya öğretmenlik bole bişeyse bende öğretmen olucam oturduğu yerden para kazanıyo

lıse öğretmenlerı sınav soruları nasıldı..

Ben tarıh sorularını cok begendım..Bu sorulara benzer bırcok soru sorduk yazılılarda...

Çalışan öğrencı ıcın kolaydı

öyle öğretmenlerimiz var ki diyoruz bu kadın bu adam resmen bize bir şey daha öğretebilmek için kendini parçalıyor..oturup konusuyoruz yanı bunlarıı daha baska bı saygı duyuyoruz onlara.. bazı öğretmenlerimiz var kitaptan direk okumaktan başka çaba sarfetmiyor üstüne üstlük elinden gelen her şeyi yapmış gibi bize hakaretler yagdırıyor.. tabı kı bızde de suc var , calısmamıs veya dınlememıs olabılırız vs ama ogretmenınde kendındekı hataları farkedebılmesı onemlı bence.. yıne de her ogretmen benım gozumde saygıya degerdır asla saygısızlık etmem ..

Ben de doğuda öğretmenlik yapıyorum, kimya öğretmeniyim.

Öğretmenlik zor bir meslek gibi görünmese de, işini ciddiye alıp özen gösteren bir insan olduğunuzda, çok çalışılması gereken bir meslek... Ama günümüzün öğrenci profili de, uğraşılası oldukça zor bir grup, sistemler sorunlu, onun için, bu devirde, öğretmenler, öğrencilere ve yöneticilere çok büyük görevler düşüyor..

Ben bikaç arkadaşımla konuştum da onlar da 31 ağustos demişti demek ki farklı olabiliyomuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…