Ya öğretmenine ve öğrencisine göre değişiyor bence...Ortaokuldayken muhteşem 10 lu vardı.Konunun başını göstermeden ortadan girerlerdi biz birşey anlamazdık.Dershaneye gidenler 3-4 falan alırdı onlar 5.Nasılsa dershanede görüyorlar diye fencimiz anlatmadığındanda sorardı.İtiraz edilincede uyumayıp not tutsaydın derdi ama anlatmazdı.Liseye geldim.Anadolu lisesini yarım puanla kaçırdım meslek lisesine girdim çizimle ilgili bir bölüm diye.Öğretmenler resmen parçalıyor kendini birşeyler öğreteyim diye bizim ölü beyinliler dinlememek için ekstra çaba sarfediyor...
öğrenci karşılığını bulup cezasını bir şekilde çeker.
okuldan atılır, sınıfta kalır vb.
ama öğretmenler iyi olmak ZO-RUN-DA!
o kadar kişiyi sollamış öğretmen olmuş, gelmiş derse giriyor açıyor önüne kitabı yazdır anam yazdır sayfalarca...
sonra da:
-aaa hepiniz düşük aldınız! yazıklar olsun size verdiğim emeklere!lmaz:
bi' git Allah aşkına ya! sen çok güzel anlattın da bütün sınıf çalışmadı öyle mi?
çok kızıyorum böyle öğretmenlere. biz de anadolu meslek öğrencisiyiz ve ingilizce öğretmeninden memnun olan yok. açıyor internetten indirdiği, üst sınıflara yaptırdığı slaytları...aynen deftere geçirip evde ezberlememizi istiyor.
yok böyle bir şey ya!
bu arada yazdıklarımı yanlış anlayıp, tüm öğretmenleri kötülediğimi sanmayın.
öyle öğretmenler sayısı azdır bırı sıze denk gelmış velılerınızle gorussenız..Sınıf rehber öğretmenızle konussanız
öğrenci karşılığını bulup cezasını bir şekilde çeker.
okuldan atılır, sınıfta kalır vb.
ama öğretmenler iyi olmak ZO-RUN-DA!
o kadar kişiyi sollamış öğretmen olmuş, gelmiş derse giriyor açıyor önüne kitabı yazdır anam yazdır sayfalarca...
sonra da:
-aaa hepiniz düşük aldınız! yazıklar olsun size verdiğim emeklere!lmaz:
bi' git Allah aşkına ya! sen çok güzel anlattın da bütün sınıf çalışmadı öyle mi?
çok kızıyorum böyle öğretmenlere. biz de anadolu meslek öğrencisiyiz ve ingilizce öğretmeninden memnun olan yok. açıyor internetten indirdiği, üst sınıflara yaptırdığı slaytları...aynen deftere geçirip evde ezberlememizi istiyor.
yok böyle bir şey ya!
bu arada yazdıklarımı yanlış anlayıp, tüm öğretmenleri kötülediğimi sanmayın.
öğretmenlerde ınsan her bırı aynı olmuyor
ıyı aksamlar toplantı tarıhınız bellı mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?