haklısın sanırım o nedenle bu yıl evde oturacak olmaktan dolayı çok mutluyum...sekercım bende bu ulkenın dogusunda batısında kuzeyınde öğretmenlık yaptım gıt gıde egıtım sıstemı dahada kotulesıyor bencede
ne sağlık sorunu yaşandığını bilmiyorum ama ben hiç ayrım yapmadım bugüne dek bundan sonra da yapmam benm yaptığım tek ayrım saygıdır. benden çok branşıma yani Türk diline saygı gösterilmesini isterim gerisi boşgeçen yıl kızım ile sağlık problemleri oldu gittim bayan öğretmenlerle görüştüm
ama erkek öğretmenlerle görüşmedim
aksi gibi görüştüklerim hepsi kötü not verdi görüşmediğim erkek öğretmenler
iyi not verdi neden bayan öğretmenler kızlara daha acımasız davranıyorlar anlamadım
kızımda öyle dedi zaten
bence de bazıları yapıyor ama ben etrafımda da şahit oluyorum çünkü, sırf kanı kaynamadı diye öğrenci bırakanları da gördüm, dışarda selam vermiyor diye takanları daemacım ben 9 yılllık meslek hayatımda ogrencılerım arasında hıc ayrım yapmadım ..sıze denk gelmış
ya bizim biyoloji öğretmeni sınavlardan 80 90 alan kızın sözlüsüne 60 verdi :S
ya bizim biyoloji öğretmeni sınavlardan 80 90 alan kızın sözlüsüne 60 verdi :S
ben bu mantığı anlamıyorum: yazılı ve sözlü farklı uygulamalardır, yazılıdan alınan notla sözlü notu aynı olmak zorunda değildir nerden çıktı bu beklenti anlamıyorum? sözlüde öğrencinin sene içindeki tavırlarına sınıfta derse katılıpı katılmadığına katıldığı zamanlarda da neler söylediğine ödev takibine bakılır ona göre kanaatler neticesinde sözlü notu verilir. yazılıdan şunu almış amaaan bende şunu vereyim demek çok saçma.... bazı öğrenciler yazılıdan çok iyi not alır bazıları sözlüde çok iyidir ne yani şimdi biz hak mı yiyeceğiz? yazılısı zayıf birine iyi sözlü, sözlüsü iyi birine de yazılıdan düşük not veremeyecek miyiz? inanın anlamakta güçlük çekiyorum.ya bizim biyoloji öğretmeni sınavlardan 80 90 alan kızın sözlüsüne 60 verdi :S
bi öğretmen yazılı notunun altında öğrenciye sözlü veremez
proje vb ödevlerden düşük not verebilir yönetmeliğe göre
ben bu mantığı anlamıyorum: yazılı ve sözlü farklı uygulamalardır, yazılıdan alınan notla sözlü notu aynı olmak zorunda değildir nerden çıktı bu beklenti anlamıyorum? sözlüde öğrencinin sene içindeki tavırlarına sınıfta derse katılıpı katılmadığına katıldığı zamanlarda da neler söylediğine ödev takibine bakılır ona göre kanaatler neticesinde sözlü notu verilir. yazılıdan şunu almış amaaan bende şunu vereyim demek çok saçma.... bazı öğrenciler yazılıdan çok iyi not alır bazıları sözlüde çok iyidir ne yani şimdi biz hak mı yiyeceğiz? yazılısı zayıf birine iyi sözlü, sözlüsü iyi birine de yazılıdan düşük not veremeyecek miyiz? inanın anlamakta güçlük çekiyorum.
hangi yönetmelik acaba? milli eğitimin böyle bir yönetmeliği olduğundan hiç haberim yok, eğer olsaydı şimdiye kadar müfettişlerden eminim tenkit alırdım, tebrik değil....[/QUOTE]
demek müfettişler yazılı notunun altında not verdiğin için seni tebrik ediyorlar ilginç..kaydirigubbakcemile3
eşim idareci öğretmenler toplantısında öğretmenlere söylemiş benimde aklımda kalmıştı
ben bu yönetmenliği az önce eşimle tekrar bulup okudum siz biraz araştırın bulamassanız yazın yazayım olur mu
bunca yıldır yanlış mı biliyor ve yapıyoruz?Benim bildiğim de sözlülerle bir öğrencinin notu aşağıya çekilemez,o yüzden de ya yazılılara denk ya da yazılıdan yüksek veririz.Ama altında verilmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?