• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lise Yorum ve Soruları sitedeki lise öğretmenleri

kibela24

Nirvana
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2007
6.205
48
683
44
Ağrı
Kimler lisede çalışıyor..
Öğrencılerınızden memnun musunuz..

Ben lisede tarıh öğretmenıyım..

Sıkıntılarımızı paylaşalım

ben de meslek lisesinde edebiyat derslerine giren zavallı bir ücretli öğretmenim..bu zavallılığım hem mevsimlik işçi olmamdan hem de tam tımarhanelik bir okulda ilk yılımı binbir eziyetle geçirmemden kaynaklanıyor..inanın daha şimdiden nefret ettirdiler..

canım ya ben duz lısedeyım ısın baya zor ya
ınsanlah kadroya gecersın

bende çok programlı lisede biyoloji öğretmeniyim..öğrenciler fena değil çok yaramazlar ama öğretmenden tırsıyolar buda iyi.ilçede öğretmenim ben.merkez liseler daha fena neler duyuyoruz..

Bende meslek lisesinde bilişim teknolojileri (bilgisayar) öğretmeniyim öğretmenlikte ilk yılım :utangac:10. sınıflarla sorun yaşıyorum cidden. 27 kişilik bir sınıf çok gürültülüler ve durumları da vasat, ders işlemek çok oluyo

Bende meslek lisesinde bilişim teknolojileri (bilgisayar) öğretmeniyim öğretmenlikte ilk yılım :utangac:10. sınıflarla sorun yaşıyorum cidden. 27 kişilik bir sınıf çok gürültülüler ve durumları da vasat, ders işlemek çok oluyo

Sen kadrolusun galiba arkadaşım ben de ticaret lisesinde kısa bir süre ücretli öğretmenlik yaptım.İlk deneyimimdi.Gerçekten 10.sınıflar gürültülü oluyo.11 ve 12ler de konuşmayı çok seviyolar ayrıca muhabbete hepsi tam katılım gösteriyokaydirigubbakcemile3İlk başta sıkıntı çekmiştim ama ayrılırken de çok üzüldüm.Şimdi kpssye hazırlanıyorum dualarınıza da ihtiyacım var.
Temel elektronik dersine mi giriyosun peki?Allah yardımcın olsun canım.

Bende anadolu meslek lisesi bilgisayar bölümü öğrencisiyim son sınıfa gidiyorum. =)

Bende konu açacağım liseye gidenler ve öğretmenleri yüzünden çektikleri sıkıntılar paylaşım alanı sırnaşık şey

Bende anadolu meslek lisesi bilgisayar bölümü öğrencisiyim son sınıfa gidiyorum. =)

Bende konu açacağım liseye gidenler ve öğretmenleri yüzünden çektikleri sıkıntılar paylaşım alanı sırnaşık şey

ne sıkıntı çekiyorsun ki?

ben de lisede ing. öğretmeniyim...bazen onlara laf yetiştirmekte zorlansam da, beni çıldırtsalarda seviyorum çılgın gençlerle çalışmayı....

ben düz lisede, anadolu lisesinde ve meslek lisesinde edb öğrt yaptım;
hepsi birbirinden beter
gitgide her şey kötüleşiyor
öğretmenlikte 10. yılım
artık öğrencilerin profili ve okula geliş amaçları genel anlamda değişti.
her sene daha da kötüye gittiğini görüyorum
arada ufak pırıltılar da olmasa inanın çekilecek iş değil

sekercım bende bu ulkenın dogusunda batısında kuzeyınde öğretmenlık yaptım gıt gıde egıtım sıstemı dahada kotulesıyor bencede

Back