- 30 Aralık 2009
- 22.572
- 87.433
- 40
Kocam 49 yaşında acaba diyorum beraber uyumadık diye araya sızmaya çalışır mi?bebis sen hala anlamadın mı? senin fındık kadar dünyandaki endişelerini dayanarak sokmaya çalıştığın bu laflar normal insanlarda etkisiz. teyze dedin yırttın kendini bak, tepki yok. yükselmeye çalıştın, tepki yok. ayol kocadan mı vuracaksın? biraz dünyanı genişlet mahallenden çık. ancak bebeğim hadi.
yok canisi. küçük müçük değilsin. ha büyüdüğünü inkar ediyor olabilirsin amaBenim koca endişem yok küçük bir kızım
Ama biraz öncede erkektinBenim koca endişem yok küçük bir kızım
Neden kaldırdın fotoğrafını ben buyum diyip kendini savunmuyorsun? Bu yüzden suçlu gözüküyorsun yani...... Fake de sanılırsın erkek de.... Öğretmen konusuna değil sadece profilin için söyledimFotoğraftaki ben olduğum için sorun yok
Aha al işte yaşını niye dedin eniştenin yaaaKocam 49 yaşında acaba diyorum beraber uyumadık diye araya sızmaya çalışır mi?
Herifimi yepisyeni memelerine yatırır diye korkuyorum
O zaman cimere yazalım da bu küçük kızın aile ve sosyal politikalar bakanı elinden telefonu alsın hahsBenim koca endişem yok küçük bir kızım
Kocan zengin mi?Kocam 49 yaşında acaba diyorum beraber uyumadık diye araya sızmaya çalışır mi?
Yenı yapılmışlar sert oluyor hiiiiç korkmayın bacılarım.. doğal yımışak memiş gibisi yokKocam 49 yaşında acaba diyorum beraber uyumadık diye araya sızmaya çalışır mi?
Tüh lanet olsun gitti herif hshsAha al işte yaşını niye dedin eniştenin yaaaof napacaksın şimdi
Maaşı iyi zengin sayılır mi? HshsKocan zengin mi?
Benim koca endişem yok küçük bir kızım
Yeni nick’i ile geri döneceği günü bekliyoruz..
Hem fakir hem şeyi büyük.Gitmeden ablalar ben cahillik ettim beni affedin bu olayı unutun deseydi ben okeydimgider rahat rahat uyurdum
Suçu itiraf etmekte bi erdemdir
Merak edip önceki konuyu okudum bence yalan söylediğiniz konular var birçok kişinin dikkatini çekmiş yas konusunda özellikle. Herhangi bir erkekten hoşlanıyorum deseniz bu kadar tepki çekmezdi ben bir öğretmen olarak kesinlikle hiçbir şeklini onaylamadığım bu tarz ilişkileri maalesef sizin durumunuz için de onaylamiyorum. Biraz heycan arıyor gibisinizHerkese merhaba.
Giriş cümlem lütfen önyargılar,kadın düşmanlığınız var ise bu gönderiye yorum yazmayı bırakın okumayın bile.
Kadın düşmanlığı neden dedim, böylesi zor bir dönemde bile hala birbirimize o kadae kırıcı davranıyoruz ki burada hepinizin sayısızca erkeklerle ilgili problemi var.Erkeklerle olan iletişimden ziyade lütfen hemcinslerimizle nasıl konuşmamız, empati yapmamız, destek olmamız gerektiğini öğrenelim.Çünkü kendi cinsinizle barışmadıkça erkekle bir adım yol alamazsınız.
Bir hafta evvel üniversite hocama ilgi duyduğumu belirten bir başlık yazdım.Altına sayısız linç geldi, konu dış görünüşüme kadar uzandı ve benim dikkatimi çeken nokta bu idi.Burada anonim takılan kendi fotoğrafını koyma cesaretinde bulunmayan ki bunda çok özgürsünüz inanın koymamak bence daha iyi, kadınlar dış görünüşüme dil uzattı.Bundan etkilenmeyecek kadar kendi özdeğerimi kavramış dünyayla,kendimle barışık olan bir kadınım fakat ya olmasaydım?Arkadaşlar inanın birbirinize kurduğunuz her bir kelime bile bazı insanların hayatında travmatize etkiler yaratıyor.Psikologlar artık psikopatların tahribat yarattığı insanlarla dolu.Birbirinize nazik,yapıcı,olumlu dil kullanmak zor olmamalı?Neden bir hanımefendi gibi davranmak yerine hasetlikle ruhunuzu doldurup, birbirinize saldırıyorsunuz?Siz kadınlar belki de yaşam formunun en nadide yapılarısınız, empatik ve duygusal seviyeniz çok yüksek.Bunu kullanmak varken neden negatiflikle besleniyorsunuz?Evet basit bir akademisyenden hoşlanıyorum mevzusu geçen hafta buraya kadar geldi.Ben inanılmaz şaşkınım, hiç sevmemiş ve sevilmemiş insanlar bu kadar saldırır dünyaya.Geç değil birbirimizi sevebilir iyileştirebiliriz.Bir konuya etik değil diyip geçmek yerine çok başka yerlere gitmeniz, inanılmaz.Bunu kavrayanı yaptığı yanlışa rağmen yürekten affediyor, kabul etmeyen için de akıl sağlığı konusunda acil şifalar diliyorum.Ben yeterince naif davrandım.
Normalde çok sakinimdir ama biriktiğim patladığım zaman fena oluyorOğlak ağırlığı ve mantığı beklıyorum baby senden
Bibibella ayy vallahı bu eğlencelı kışılık sadece koç’tan çıkardı zaten
Daha hümanist ve mağdur olarak gelir.
Kimden bahsedildiğini anlamamış gibi yapimHem fakir hem şeyi büyük.