Yav ne suç işlemişim söyler misin canım?Hakaret eden size bir şey olmuyor bize me olacak ve gerekçesini dile getir bak?ÖğrenmeliyimNorm değeri neydi ya? Az önce anksiyetiktim orayı hatırlamıyorum.
Ay ben bunun gibi bebelere o kadar alışkınım ki benim için eğlence oluyorKız dur şimdi gerçek sanip, ufak çaplı kalp krizi falan geçirir
Kendi böyle bir cümle kurmuştu norm değeri diye latife ettimNorm değeri neydi ya? Az önce anksiyetiktim orayı hatırlamıyorum.
Kocanın yanına git beraber uyumuyor musunuz?Boşandın mı?
Hangi kurallar?Kendi böyle bir cümle kurmuştu norm değeri diye latife ettim
Kurallar falan işte
Bunlar hep neden oluyor biliyor musun ? Bizim kadinlarimizin sıkıntısından, burada zaman geçirip stres atıyorlar , komikse gülüp geçiyorum ben. Senin konunu bende etik bulmuyorum ama , üslubunda sıkıntı görmedim gayet kibar ahlaklı cvplar veriyorsun .Ben sd seviyorum Kudicim aynen
Başkasının fotoğrafını kullanmakYav ne suç işlemişim söyler misin canım?Hakaret eden size bir şey olmuyor bize me olacak ve gerekçesini dile getir bak?Öğrenmeliyim
Keşke yaş sınırlaması ve gerçek cinsiyet tespit eden bir şey olsa uygulamada. Yol geçen hanı gibi herkes üyelik yapıyor, saçma sapan fake konular açılıyorErkek olsa ehhhh der çıkardı 3. Uykusunda olurdu ciddentahminim 17-20 arası bi yaşta .
Anlamadım dilini kankaBide kendince ‘şu paragöz kadınların önerilerini anlattıryım, fakırım dıye hep hor goruldum acısını çıkartıriiim bu forumda. anca paralı erkek seversınız eyşanlar, bakiiim olgun severım dıyen olursa da ozelden yürürüm cunku yaşım 55’ dıyen bı herıf belki de..nısakara mavişşşşcik seni
bebis sen hala anlamadın mı? senin fındık kadar dünyandaki endişelerini dayanarak sokmaya çalıştığın bu laflar normal insanlarda etkisiz. teyze dedin yırttın kendini bak, tepki yok. yükselmeye çalıştın, tepki yok. ayol kocadan mı vuracaksın? biraz dünyanı genişlet mahallenden çık. ancak bebeğim hadi.Kocanın yanına git beraber uyumuyor musunuz?Boşandın mı?
Şey biraz daha okumanı tavsiye ederimBunlar hep neden oluyor biliyor musun ? Bizim kadinlarimizin sıkıntısından, burada zaman geçirip stres atıyorlar , komikse gülüp geçiyorum ben. Senin konunu bende etik bulmuyorum ama , üslubunda sıkıntı görmedim gayet kibar ahlaklı cvplar veriyorsun .
Fotoğraftaki ben olduğum için sorun yokBaşkasının fotoğrafını kullanmak
Başkasının fotoğrafını kullanarak yalan beyanlarda bulunmak
Başkasının fotoğrafını kullnandığın sırada hakaret etmek
Daha sayayım mı
Oğlak ağırlığı ve mantığı beklıyorum baby sendenOğlak burcuyum baby
Benim koca endişem yok küçük bir kızımbebis sen hala anlamadın mı? senin fındık kadar dünyandaki endişelerini dayanarak sokmaya çalıştığın bu laflar normal insanlarda etkisiz. teyze dedin yırttın kendini bak, tepki yok. yükselmeye çalıştın, tepki yok. ayol kocadan mı vuracaksın? biraz dünyanı genişlet mahallenden çık. ancak bebeğim hadi.
Kaç yaşındasın Nisa?Benim koca endişem yok küçük bir kızım
Memelerin için 70 beden dediler, estetik olmadan önceki foton mu?Fotoğraftaki ben olduğum için sorun yok
Eyşanlar ölmez şekil değiştirir sjdkdkdkBide kendince ‘şu paragöz kadınların önerilerini anlattıryım, fakırım dıye hep hor goruldum acısını çıkartıriiim bu forumda. anca paralı erkek seversınız eyşanlar, bakiiim olgun severım dıyen olursa da ozelden yürürüm cunku yaşım 55’ dıyen bı herıf belki de..nısakara mavişşşşcik seni
Niye ben o cümleyi kullandıktan hemen sonra kaldırdın peki ? Sensen buyur koy .Fotoğraftaki ben olduğum için sorun yok